Wat als jij de creator bent van je eigen leven?

Wat zou dat betekenen en wat gun je jezelf? Wat jou is overkomen, dat is het drama. Het drama is een situatie of zijn situaties waarin je bewust of onbewust geraakt bent en de emotie die hieraan gekoppeld heeft onvoldoende erkenning heeft gekregen. Dit drama zet je op den duur vast en klem. De energie kan nu niet meer stromen. Wat als je weet wat je drama is? Dan mag je eruit stappen. Is dat dan spannend, of ervaar je hierbij opwinding? De angst voor de reactie van de ander, dat houdt je vast, vast in het drama van vroeger.

Echter in je drama zit jouw talent verscholen. Juist jij mag het tegenovergestelde gaan doen, op jouw unieke manier. Je verliest de herinnering niet, je laat de emotie die eraan gekoppeld is vrij. Het positieve wat bij het drama hoort gaat met je mee en kan je zo gaan helpen nu en in de toekomst. Wat heb jij te leren van jouw drama? Wat heb jij onderdrukt? Wat in het drama daarin zit kracht verscholen, daarin zit jouw potentie, jouw unieke talent, jouw plezier en jouw gave.
Als je op je pad zit, komt alles naar je toe. En hoe weet je dat je op je pad zit, dat is als je hetgeen wat je doet met plezier beleefd of er plezier in kan leggen.

Als je ervan afwijkt, creëer je meer van hetzelfde en zak je erin weg. En wanneer er tegenslagen zijn in je leven. Dan is het de uitdaging om te kijken wat deze tegenslag je te vertellen heeft. Welke boodschap kun je erin terug vinden? Wat mag je gaan doen of mag je gaan ontwikkelen? Je bent er blijkbaar nu klaar voor. De situatie geeft aan dat het nu de tijd om er wat mee te doen!
Je bent de creator van je eigen leven. En wat wil jij creëren?

Shares
× Hoe kan ik je helpen?