Je eigen unieke kracht ligt op je te wachten, je bent hier namelijk niet voor niets. Heb je het idee dat het leuker en makkelijker kan? Dan ben je van harte welkom bij dit webinar. Zelfs in een wereld waar geen dag meer lijkt voorspeld. Het is naar mijn idee zelfs de bedoeling dat je jouw kracht vindt en er gebruik van maakt. Wil je ‘zien’ wat de mogelijkheden zijn? 

Weet jij waar je je ‘krachten’ kunt vinden om jouw eigen weg te gaan? Heb je je leven op orde, maar heb je regelmatig het gevoel dat je geen controle hebt. In deze webinar gaan we op zoek naar jouw kracht. We gaan op verschillende niveaus ontdekken en er mee verbinden. Ik laat je zien hoe je wel deze controle en keuze vrijheid kan ervaren. 

In dit webinar staat plezier en positiviteit voorop. We gaan samen op ontdekking. Je krijgt daarnaast even de tijd en ruimte om jezelf op te laden. Dat is belangrijk, want deze energie kun je weer doorgeven aan de mensen die je liefhebt. Om iets terug te doen voor de wereld. 

– Hoe je kan spreken vanuit je hart
– Zijn wie je bent
– Keuze vrijheid ervaren wat er ook gebeurd 
– Over het vergroten van je eigenwaarde en zelfvertrouwen boosten
– Nog meer positiviteit en plezier in je leven 
– Een kijkje in de wereld van jouw toekomst.  

Ik laat je kennismaken met de verschillende gebieden en mogelijkheden. 

Houd je wel van een uitdaging? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Wil je graag meer vertrouwen ervaren en loslaten wat je niet meer nodig hebt? Je hoeft niets en je bepaalt zelf. Maar ik bied je graag de kans. Voel je dat je blij van het bovenstaande wordt. Ontdekt en verbind jij je graag jouw krachten? 

Webinar op zondag 13 september om 10.00 uur
Meld je aan via de website.

Shares
× Hoe kan ik je helpen?