Waardevolle nieuwe collega
De afgelopen periode, heeft Coachnest een groeispurt gemaakt. Ik ontwikkelde het programma The Queen waar vrouwen nog verder transformeerden vanuit vrouwelijke energie. Er zijn afgelopen tijd zoveel mooie dingen gebeurd. Omdat mijn bedrijf zo groeit, breid ik mijn team verder uit met een support-coach. Haar naam is Chantal Sluiter. Zij gaat zich bezighouden met de uitvoering en coaching van de deelnemers van De Academie Connect. Natuurlijk blijf ik op de achtergrond verbonden met de Academie. Je krijgt nu dus zelfs twee coaches 😉

Chantal Sluiter
Chantal is een goedlachse, enthousiaste jonge vrouw, die vanuit haar gevoel en intuïtie leeft. Kenmerken van haar zijn, dat ze erg empatisch is en een groot invoelend vermogen heeft. Ze stemt af op de ziel van anderen en heeft contact met ongeboren kinderzieltjes. Chantal is bovendien erg gedreven om mensen te ondersteunen in hun proces en om het beste in henzelf naar boven te halen. Een van haar talenten, is het schrijven van gedichten. Ook is ze erg sociaal en houdt ze van mensen en dieren. Ze woont samen met haar man, zoon, twee dochters (tweeling) en beagle-hond Bo.

Anderen helpen
Een paar jaar geleden was ze haar intuïtie en gevoel kwijt. Chantal vertelt: Ik kon niet anders dan flink de diepte ingaan om alle lagen van mezelf weer te verbinden. Met behulp van de Academie heb ik mijn fundament weer kunnen versterken. Ik ben weer in verbinding met mezelf, dat is zo bijzonder.’ Niet alleen kwamen haar gaves en talenten naar boven, maar ook een enorme kracht om anderen te helpen die verbinding te maken. Ik vind het een eer dat zij mijn team komt versterken.

Academie Connectie

Shares
× Hoe kan ik je helpen?