Ze blijft een van de mooiste programma’s die ik gecreëerd heb, de Academie. Ik heb deze opleiding- en verdiepingsmethode gecreëerd vanuit al mijn ervaringen met coachopleidingen en mijn eigen inzichten. In de eerste plaats deed ik het voor mezelf. De methodes brachten me weer in contact met mezelf. Daar ben ik zelf elke dag nog dankbaar voor.
Inmiddels heeft de Academie al tientallen anderen geholpen. Omdat het zo volledig is en het fundament legt voor een fijn en ‘rijk’ leven.  Ik weet dat dit programma belangrijk is. Daarom gun ik jou om hem te doorlopen door middel van coaching. Je hoeft het namelijk niet alleen te doen.

Gun je kinderen de wereld

Je wilt je kinderen -wanneer je die hebt- meegeven wat ze nodig hebben voor een fantastisch leven. Wanneer jij weet hoe alles uit je leven te halen, kun je dit ook voorleven. En dat is de beste leerschool.
Daarnaast wil je ook in je werk/onderneming jouw krachten en talent inzetten. De Academie helpt je hierbij.

Een complete reis

Binnen het programma Connect leer je alle gebieden binnen jezelf goed kennen en hoe je er gebruik van maakt. Je leert je familiesysteem echt goed kennen. Je opent je spirituele gaven, waardoor jouw gedachten, gevoel en gedrag op elkaar worden afgestemd. Je ontdekt jouw eigen identiteit, je missie en je talenten met krachtbronnen, die je ondersteunen.
Na het volgen van de Academie ervaar je meer zelfvertrouwen, zelfverzekerdheid, rust, plezier en vrolijkheid in contact met anderen. Je regisseert jouw eigen leven. Hierdoor ervaar je meer balans en wordt het nog makkelijker en leuker dan daarvoor. Uiteindelijk heb je je persoonlijke en unieke levensplan in handen, waar je altijd op kunt terugvallen!

Je wilt alles uit het leven halen.

Je mag volop genieten, een fantastisch leven leiden, liefde en rijkdom op alle gebieden ervaren.
Bovendien mag je bij tegenslagen een snelle draai aan de situatie geven,
middels het levensplan waardoor je positiviteit ervaart.
Wie wil dat nou niet?

Wil jij een Academie-opfrisronde?

Ik krijg regelmatig de vraag, Angela mag ik de Academie nog een keer doorlopen?
Heb je de Academie al een keer eerder gevolgd, en wil je jezelf nog een keer opfrissen?
Dan kan dat. En dat is superslim, want er zijn veel lessen vernieuwd en aangescherpt.
Laatst liep iemand vast in haar werk. Ze herhaalde de lessen, en onderging een sessie bij mij. Kort daarna is ze aangenomen bij haar droombaan én laat zich nu omscholen!!
Kosten: Voor €147,00, exclusief btw, kun je hem weer in je eigen tijd doorlopen, inclusief twintig weken coaching!! (Vakantie niet meegerekend).

Je wilt alles uit het leven halen.

Je mag volop genieten, een fantastisch leven leiden, liefde en rijkdom op alle gebieden ervaren.
Bovendien mag je bij tegenslagen een snelle draai aan de situatie geven,
middels het levensplan waardoor je positiviteit ervaart.
Wie wil dat nou niet?

De liefdevolle begeleiding van de online Academie ligt al ruim een jaar in handen
van mijn collega Chantal Sluiter. Ze begeleid de deelnemers echt fantastisch!Lees meer over de mogelijkheden op: Academie Connect

Shares
× Hoe kan ik je helpen?