Wat er de afgelopen dagen gebeurd is, is lastig te beschrijven. Door de volle maan die eraan kwam, werd men voorbereid om een vernieuwde stap te gaan zetten. Het was een supermaan, omdat er tegelijk ook een engelenpoort geopend werd.
Bij mijzelf ging het afgelopen maandag erom dat een aantal zaken heel verkeerd uitgepakt en opgevat werden. Waardoor ik terecht kwam in de paniek, ik heb me tijden niet zo schuldig gevoeld. Echter in de avond kon ik hem weer omdraaien en mijn eigen licht oppakken. Wat ik hiermee bedoel is dat als een ander het idee heeft dat ik hem expres tegenwerk, dat het niet aan mij is om mij hier verantwoordelijk voor te voelen. Ik kies voor het licht, groei en positiviteit en dat heb ik vervolgens weer uitgedragen en hiermee gebeurde het dat de omgeving dit ook ging oppakken. En echt alles veranderde.
Hanne zei het deze week zo mooi, als ik goed voor mezelf zorg, dan merk ik nu pas hoe goed dat voor mijn omgeving is. Kippenvel toch!
Deze maan gaat het erover om je innerlijk licht aan te steken.
Doordat de maan in tweelingen stond gebeurde er in mijn praktijk bij een aantal mensen iets wonderlijks. Dat heb ik bij mijn sessies, maar ook bij volle maan ceremonie gemerkt. Door de intenties die gezet werden, kwam de uitnodiging om naar de kern te gaan. Het werd heel duidelijk aan ons gepresenteerd en door de opdrachten ondersteund. Waardoor er een aantal tweelingdelen herenigd zijn. Ik kom dit fenomeen regelmatig tegen. En ik zeg altijd gekscherend, dat komt omdat ik in een vorig leven (in Afrika) vroedvrouw ben geweest. Echter nu met deze volle maan welke in het teken van tweelingen stond, was het onderwerp wel heel mooi zichtbaar. Wat ook bijzonder is, bedenk ik me nu. Dat een aantal mensen die niet bij de volle maan ceremonie konden zijn. Mij nog een fijne avond wensten en dat deze personen ook deel van een tweeling zijn. Hahaha
Wonderlijk om zoveel synchroniciteit te ervaren.
Dus hierbij wil ik veel liefde sturen aan alle erkende en nog te erkennen tweelingdelen.

Kenmerken van een tweelingdeel

10% van de bevolking is gestart als deel van een tweeling (of meerling), maar wordt alleen geboren.
Een aantal belangrijke kenmerken ingedeeld in de ordening van de G’s waar ik graag mee werk.
Hieronder volgt een overzicht van de kenmerken.

Geschiedenis
– Tussentijdse bloeding
– Verdenking miskraam
– Traumatische bevalling

Gedachten en de kenmerk ervan
– Etiquette en ‘hoe het hoort’ ben je heel gevoelig voor
– Even aantallen (of drietallen), daar heb je iets mee
– De dood spreekt je aan, of je bent er heel bang voor of juist helemaal niet

Gevoelskenmerken
– Je bent snel gekwetst als een ander jouw behoeften niet ziet
– Hooggevoelig
– Je voelt je snel schuldig
– Plotselinge aanvallen van lage eigenwaarde kunnen je overvallen
– Innerlijk ervaar je altijd een bepaalde onrust
– Je voelt je alleen

Gedragsmatige kenmerken
– In een partner zoek je een soulmate
– Je persoonlijkheid bestaat uit contrasten
– Je bent perfectionistisch versus slordig

Shares
× Hoe kan ik je helpen?