Een maand terug merkte ik dat ik vastzat in mijn onderneming. Mijn privéleven en het ondernemen verloopt prima. Maar ik wilde meer plezier, meer positieve stroming in mezelf en om me heen. Ik voelde me verantwoordelijk voor alle vragen van anderen, die er bij me voorgelegd worden. Zelf voelde ik echter dat mijn vlammetje begon te doven.

Innerlijke stem spreekt
Ik legde mijn probleem voor aan mijn coach van mijn jaaropleiding wombhealing (baarmoederhealing). In contact met mijn wijze baarmoeder kreeg ik een bijzondere boodschap door. Ik stond met één been in mijn ‘oude versie’ en met mijn andere been in mijn ‘nieuwe versie’ en stond dus in een spagaat. Het was tijd om afscheid te nemen van de oude Angela en voor de nieuwe Angela te gaan. “Volg, en je zult beloond worden,” sprak mijn baarmoeder. En ik ervoer vervolgens zoveel rust, vertrouwen en energie.

Voelen is het nieuwe denken
Het ging hierbij niet om wat ik wilde, of wat ik zou kunnen bedenken of wat anderen tegen mij zeiden. Het ging om de innerlijke stem van mijn ziel, die via mijn baarmoeder uitsprak wat nodig was. Mijn intuïtie had mij daarvoor al een aantal aanwijzingen gegeven en het is nu tijd om volledig te gaan werken met vrouwelijke energie en hooggevoelige ondernemers en/of mensen met grote verlangens (zoals partner, baby, huis, werk, emigreren). Dit stuk mocht ik gaan omarmen. Dat ik nog meer taken mocht overdragen aan mijn collega`s. En dat ik ondersteunende werkzaamheden mocht uitbesteden.

Passie en vreugde
Stap voor stap kwam er meer passie en vreugde in mijn bedrijf. Het voelt nu goed, vol vertrouwen en stromend. Ik heb nu meer ruimte om nieuwe programma’s en methodes te ontwikkelen gericht op wombhealing. Verschillende nieuwe formats voor het Passietraject vallen nu via de vormgeefster bij mij in mijn inbox. Ik ben super dankbaar!

Intuïtie versus innerlijke stem
Mijn ervaring is dat intuïtie vaak onverwachts binnenvalt via je kruin en informatie met je deelt.
Daarnaast heb je de baarmoeder, die communiceert met beweging, gevoel en ze spreekt de taal van je ziel. Deze waarheid is uniek en deze voelt heel krachtig omdat er geen twijfel is. Zelf ervaar ik deze innerlijke stem als de hoogste waarheid, jouw waarheid, omdat je daarmee enkel vertrouwen en steun ervaart en het voelt moeiteloos.

In de video leg ik meer uit over ondernemen zoals jij dat wil.
Authentiek ondernemen

Wil jij dat ook kijk via deze link voor mogelijkheden en deelname op Authentiek ondernemen 

Shares
× Hoe kan ik je helpen?