Hoe kun je goed voor jezelf zorgen, als je leven op zijn kop komt te staan? Je wordt nu aan alle kanten uitgedaagd. Dat heeft te maken met de energiestroom van de planeten; je hele systeem wordt getriggerd. Deze periode gaat over communicatie tussen mensen en er worden emoties geactiveerd, zodat we deze vervolgens los kunnen laten.

Turbulente periode
In mijn privéleven speelde er afgelopen tijd van alles. Mijn schoonvader werd eind september heel ziek, hij heeft gevochten voor zijn leven. Gelukkig gaat het inmiddels alweer beter met zijn gezondheid. Sinds het moment dat hij werd opgenomen, woonde mijn tachtigjarige schoonmoeder bij ons in huis. Dat bracht heel veel goeds, maar deed tegelijkertijd ook veel met in het gezin. Ineens liep alles anders.

Wat heb je zélf nodig?
Mijn situatie is universeel. Er wordt nu van alles op je pad gegooid, waarmee je moet dealen. Om van dualiteit naar harmonie te komen, is het nodig dat je de dingen waar je mee te maken krijgt, omarmt. Dat werkt beter dan ertegen vechten. Tune als het ware bij jezelf in. Bepaal voordat je in contact komt met anderen eerst heel goed wat je zelf nodig hebt; bescherm jezelf. Het gaat zo snel met ontwikkelingen en de uitdagingen, dat dit heel belangrijk is.

Welke rollen heb jij?
In deze tijd wordt de nadruk op rollen en verantwoordelijkheden gelegd. Je bent vrouw van .., dochter van…, werknemer van…. Eigenlijk ben je altijd onderdeel van iets. Naar mijn idee gaat het om de essentie; wie jij in werkelijkheid bent. Als je vanuit je rol, moeder van en dochter reageert, sta je in dienst van de ander. Dan doe je iets, omdat je rol daar om vraagt en dat kan een uitdaging zijn. Energiebescherming helpt jezelf enorm; in contact met anderen en voor dingen die belangrijk voor je zijn (werk, huis, auto enz.) Als je daar ook energetisch goed voor zorgt, krijg je dat terug. Ik geloof erin dat je wanneer je je eigen behoeftes (h)erkent en ernaar handelt, je veel kan betekenen voor de mensen om je heen. Zo ben je veel authentieker en transparanter en kun je meer overvloed en kracht ervaren.

Doe je mee met dit programma?
Het bovenstaande heeft natuurlijk alles te maken met energiebescherming. Tijdens het programma Bescherm Jezelf leer je om jezelf energetisch af te schermen en op te schonen van negativiteit of ongewenste energieën. Dat geldt voor jezelf, je huis en omgeving. Dit programma is veelomvattend. Zodat je het eventueel ook door kunt geven aan je hooggevoelige kinderen. Het bied je ook bescherming wanneer je in contact komt met narcistische personen. Met als doel dat jij en je kinderen in je kracht blijven. Jouw leven komt hierdoor meer in balans en wordt makkelijker en leuker dan daarvoor.

Wil je meer informatie over ‘ongezonde’ relaties? Bekijk dan het filmpje en dit geeft informatie over het programma Energiebescherming.

De video over “ongezonde” relaties en over de inhoud van bescherm jezelf.

Shares
× Hoe kan ik je helpen?