“Het meest complete en inspirerende programma dat je verbindt”

 DE ACADEMIE

Het levensprogramma wat je echt op school had willen hebben.
Het programma wat de basis legt voor vrouwelijke leiderschap, het activeert en het geeft je alle handvatten.
Dit programma draait om jou en geeft je alle kansen om je mooiste leven vorm te geven en aan te trekken.
De Academie versterkt je fundament en verbindt verschillende niveaus (mentaal, emotioneel, fysiek, systemisch, energetisch en spiritueel) met elkaar. Waardoor jouw gedachten, gevoel en gedrag op elkaar afgestemd worden, je intuïtie wordt versterkt en je ontdekt krachtbronnen die je ondersteunen. 

Jouw leven komt hierdoor meer in balans en wordt makkelijker en leuker dan daarvoor.
Binnen de Academie ga je je eigen identiteit vormgeven.  Een eigenheid die past bij jou op een manier die heel natuurlijk voelt.
En waarmee je het leven voor je laat werken.
Op jouw eigen manier. Het is tijd dat het om jou mag gaan en dat je intuïtie, je talent en je kwaliteiten tot hun recht komen.

Uiteindelijk maak je je unieke levensplan, wat je op koers houdt en waar je altijd op terug kan vallen in pittige tijden.
Waardoor jij je leven vanuit plezier kan leven en meer rust, plezier en vertrouwen in contact met anderen ervaart.

Speciaal voor mensen die geïnteresseerd zijn in zingeving en persoonlijke ontwikkeling. En voor mensen werkzaam in de (jeugd)hulpverlening en ingeschreven staan bij het SKJ in de kamer van jeugd- en gezinsprofessionals je ontvangt 60 SKJ punten.

Connect 

We gaan op avontuur.
We vergroten je bewustzijn.
We geven erkenning aan alle gebieden van je zijn.
We duiken in je geschiedenis en gebruiken deze als kracht.
We leggen verbindingen tussen al jouw lagen.
We zorgen dat jouw energie gaat stromen.
We vergroten je capaciteiten, je gaven en je talenten.
Al jouw verborgen kennis en wijsheid wordt geactiveerd.
Jij voelt je gesteund en veilig.
Jij gaat schitteren op jouw unieke manier.

‘voel – draai – verbind’

HERKEN JE JEZELF IN ONDERSTAANDE PUNTEN? 

Je staat voor iedereen klaar en vergeet jezelf vaak.
Je bent bang om de ander te kwetsen of te verliezen.
Je ervaart angst, verdriet en boosheid en accepteert dat gevoel niet.
Je ervaart soms diepe dalen qua emoties of moeheid.

Je ervaart onrust of een opgejaagd gevoel.

Je kent het gevoel van eenzaamheid.
Je ervaart schuldgevoelens.
Je hebt moeite om voor zichzelf op te komen, je cijfert jezelf liever weg.
Je kent lichamelijke klachten, zoals pijnlijke schouders, armen en buikpijn.
Je bent iemand uit je gezin van herkomst verloren.
Een van je ouders in het gezin van herkomst was emotioneel gezien niet beschikbaar.

Ik voel me zekerder

Wat een mooie Academie heb jij ontwikkeld, zeg! 

Voor mij is het best een pittige reis geweest met ups en downs. Ups omdat ik eindelijk blokkades heb opgeruimdIk wilde weten waar mijn gevoel vandaan kwam en dit ook begrijpen. Downs omdat ik soms toch nog wel ‘diep’ moest gaan en daardoor situaties tegenkwam die ik onder ogen moest zien.  

Tijdens een les leerde ik zo ontzettend veel. Ik had echt de tijd nodig om een en ander een plekje te geven.  Ik merk dat de lessen nog steeds doorwerken. De Academie heeft echt mijn ogen geopend en hierdoor ben ik een stuk zekerder geworden. De FacebookLives waren erg fijn als aanvulling op het lesmateriaal. Angela, bedankt voor je mooie Academie, je positiviteit en je enthousiasme. Hopelijk ga je nog eens een Academie ontwikkelen en zien we elkaar nog eens ?. 

Suzan Malestein 

‘Angela heeft een stukje van mijn schild opgelicht. 
Mijn hart mag gaan bloeien’ 

Ik ontmoette Angela tijdens de Vollemaanceremoniedie ze samen met Hanne hield Daar wist ik gelijk dat deze vorm van hulp en begeleiding aansloot bij mijn pad. Na deze avond heb ik meteen een sessie geboekt, die gaf mij het gevoel van thuiskomen. 

Elke cel van mijn lijf gaf het aan
Daarnaast heb ik meerdere Facebookbijeenkomsten gevolgd. Ze sloten heel erg aan waar ik op dat moment stond. Ik hoorde toen al over de Academie. De eerste keer ben ik niet aangehaakt, maar de tweede keer kon ik er niet onderuit. In elke cel van mijn lijf voelde ik dat ik dit moest gaan doen.  

Ik werd gezien en gehoord
Het financiële stuk hield me in de eerste instantie tegen. Net als oude patronen en het stemmetje: Jij kan het toch niet en je gaat het niet afmaken.’ Als een echo klonk dit door mijn lijf. Het duurde even voordat ik dat kon uitspreken. Ik werd gezien en gehoord, dat was zo fijn en ik heb het programma gehaald.  

Gereed voor de volgende fase
De Academie is een groot geschenkWel eentje met hobbels en kuilen onderwegDankzij liefdevolle begeleiding sta ik krachtig in het levenIk ben gereed om de volgende fase van mijn pad te bewandelenDe Academie gaf me de draai die ik nodig had om verder te kunnen. Ik laat het leven voor mij werken en voel me zelfverzekerder.  

Ik ben Angela zo dankbaar! Haar talent is dat ze Angela isZe heeft mij veel mooie inzichten, verwerking en groei gegevenZe hielp me een stukje van mijn schild op te lichten, zodat mijn hart mag gaan bloeien. Alles wat ze doetdoet ze vol overgave, met zorg en liefde! 

Esther Olderburger
Moeder van 4 kids en Kinesioloog

Wat ontvang je?

Jij krijgt toegang tot de Academie. Jij ontvangt video’s, theorie en vooral praktische opdrachten om aan de slag te gaan. Hierdoor verstevig je je fundament, leer jij jezelf nog beter kennen en krijgt inzicht in je krachtbronnen. Je ontdekt levenslessen, die je niet leerde op school. Aan het eind heb je je levensplan in handen die je ondersteuning geeft. Daarnaast zitten er ook een aantal bonusvideo’s bij van experts, die ook veel ervaring hebben met het leggen van verbinding vanuit hun vakgebied.
De Academie zorgt voor enorm veel positiviteit en plezier in je leven.

Het idee achter de Academie 

Mijn grootste passie is om het verhaal achter bepaald gedrag helder krijgen. Zelf ben ik vaak geconfronteerd met heftige situaties, zowel in mijn werk als privé. Ik ben ervan overtuigd dat het leven gemakkelijker en leuker kan. Daarom ben ik al jaren bezig om mogelijkheden te verzamelen en toe te passen. Met het idee dat we hier niet op de aarde zijn om een pijnlijk leven te leiden. Omdat er aan de dingen die we meemaken volgens mij een andere kant zit. Deze kennis wil ik graag delen met de mensen.

De mensen om mij heen
Ik ben met mijn levensvragen aan de slag gegaan. Ik heb veel gelezen en onderzocht. De basis van mijn onderzoek vormden de vele opleidingen die ik volgde. Evenals de coaches en therapeuten, die ik bezocht met hun waardevolle tips en ondersteuning. De mensen in de jeugdhulpverlening: de jongeren, collega’s en de mensen in mijn praktijk Coachnest hebben mij ook enorm veel laten zien en gespiegeld. Hierdoor leef ik nu mijn mooiste en leukste leven. Ik heb supergave mensen om mij heen, zowel op privé- als op werkgebied. Natuurlijk kom ik soms nog pittige situaties tegen, maar op zulke momenten hervind ik sneller de balans en mijn positiviteit.

Leven vanuit je kern
Mijn meest waardevolle inzichten en levenslessen deel ik in de Academie met je. Zodat ik je kan geven wat je verdient. Jij kan de technieken en vaardigheden gaan inzetten in je eigen leven. Dat kan ook samen met individuele sessies. Het idee achter de Academie is dat jij kan leven vanuit je (stralende) kern. Ik vind het belangrijk dat je je ondersteund voelt. Bovendien houd ik ervan om wensen te vervullen.

Angela Vrieling

Connect het programma binnen de Academie

Binnen de Academie doorloop je verschillende modules waardoor jij inzicht krijgt en bewustwording ervaart.
We gaan op avontuur en jij leert jezelf nog beter kennen.
Eerst versterken we je fundament. Daarna krijg jij stap voor stap helderheid in wat je energie geeft en wat juist helemaal niet. Jij ontdekt krachtbronnen die je ondersteunen in jouw proces.
Handvatten die je nog meer verstevigen in jouw eigen kracht.
Je intuïtie wordt verscherpt, waardoor jij meer veiligheid en ondersteuning ervaart.
Aan het eind heb je een levensplan in handen en ervaart je veel meer lichtheid en vrolijkheid.

 

Ik kwam meteen in een ongekend positieve rollercoaster terecht

Mijn dromen waren: Meer emotie voelen, vanuit mijn hart leven en beter om gaan met spanning. Van tevoren had ik zeer zeker twijfels om deel te nemen, omdat er meerdere ontwikkelingstrajecten hebben gespeeld in het verleden. Op een enkeling na, leverden ze geen resultaat op. Toen ik de inhoud zag, had ik geen twijfels. Het was alleen onbekend voor mij om een online training te volgen, achteraf bleek dit een uitkomst. In eerste instantie zag ik op tegen de kosten van de Academie. Het is een bedrag dat je normaal over meerdere sessies verdeelt.

Tijdens de Academie ligt de focus niet op de coach en de handvatten die je krijgt, zoals ik gewend was. Maar juist hoe ik de handvatten kon gebruiken om mijn mooiste leven vorm te geven. Dit was voor mij onbetaalbaar. Het belangrijkste resultaat was dat de dingen vanuit het verleden zijn opgelost, waardoor ik met mijn kernpunten aan de slag kon. Hierdoor ging alles meer stromen en kwam de ene droom na de andere uit. Dit leverde meer energie op, waardoor ik me nu veel krachtiger voel en beter in mijn vel zit.

Er zijn eindeloze mogelijkheden, passend bij ieders situatie. De wisselwerking tussen de online- werkbladen, ondersteunde media en de Facebooksessies met Angela leveren een feilloos resultaat op. Ik zie de Academie als een 360-graden tool, waarbij je zelf accenten kunt leggen op de onderdelen waarmee je aan de slag wilt. Ook als je even vastloopt, helpen de video’s en Angela’s ondersteuning. De Academie leverde mij een ongekende positieve rollercoaster op. Daarbij heb ik een levensplan gemaakt waar ik iedere dag de vruchten van pluk.

Corben van den Berg

Accountmanager

‘Het leven is écht makkelijker en leuker geworden sinds de Academie’

Ik ging online op zoek naar een supervisie-coach. Twee keer achter elkaar kwam ik bij Angela van Coachnest en de Academie Connect terecht. Op dat moment wist ik nog niet dat het zo moest zijn. Angela’s verhaal sprak mij erg aan, ook op haar profiel in het beroepsregister. Ze onderscheidt zich echt van de andere coaches, met name in het stuk over persoonlijke groei. Wanneer je je sterker voelt, kun je anderen ook weer helpen. 

Wat ik allemaal heb bereikt…
Nooit had ik verwacht dat ik nu hier zou staan. Ik heb zóveel aan de Academie te danken. Echt Top! Ik vind het nog steeds bizar en bijzonder hoeveel ik heb geleerd over mijzelf, het universum en hoe alles werkt. Waarom ik bepaalde dingen denk en voel, waar dit vandaan komt en dat ik mijn eigen weg mag gaan. Ik voel mij vooral anders dan hiervoor. Het leven is écht makkelijker en leuker geworden door al deze nieuwe informatie.

Besloten Facebook-groep
Na de eerste sessie met Angela vielen veel dingen op hun plek. Ik leerde wat van mij en wat van de ander was. Door los te laten, voel ik mij veel meer ontspannen dan daarvoor.
Ik kijk er naar uit om met de masterclasses en andere trainingen die Angela biedt de diepte in te gaan. Ik vind het ook superfijn en waardevol dat er een besloten Facebook-groep is. Hierin deelt ze nog steeds veel nieuwe informatie.

Positief tot de kern komen
Het talent van Angela is luisteren, tot de kern komen en precies zien wat er speelt. Ze richt zich op het positieve. In Zoom-meetings met de andere Academie-leden viel mij dat ook echt op. 

Ik wil Angela enorm bedanken. De Academie is zo enorm waardevol voor mij geweest. Van tevoren had ik een heel ander beeld van de werkwijze en de toepassingen op werkvlak. Nu weet ik dat als je je goed en sterk voelt, je dit automatisch toepast op zowel werk-, als privésituaties.

Ellen

Jeugdzorg- gezinsprofessional

OVERZICHT VAN ALLE LESSEN

Les 1:

HELDERHEID EN VERLANGEN
Helder formuleren van je verlangen en je doel. Wat wil je aan het eind van de lessen bereikt hebben?
Tevens leer je een techniek waarbij je makkelijk negatieve situaties positief kan draaien.

Les 2:

EIGEN PLEK EN OERKRACHT
Positief inzicht in je achtergrond en het ontdekken van je kracht.
Je ontdekt je missie!

Les 3:

KRACHTIGE GEDACHTEN
Positieve gedachten en overtuigingen formuleren.
Je leert je systeem van herkomst in jouw voordeel te  gebruiken. 

Les 4:

PLEZIERIGE ACTIVITEITEN
Activiteiten
en een dagindeling die bij je past en waar je blij van wordt. Die zorgen dat je in de juiste flow blijft.
Je schrijf je eigen manifest jouw prachtige fundering de basis van alles.

Les 5:

VERHOGING POSITIEVE
ENERGIE
Ervaar meer positiviteit en focus in je leven. Je leert je energie te beschermen.
Je maakt kennis met de kracht van dankbaarheid.

Les 6:

KRACHTBRONNEN

 

Werken met de kracht van de natuur, jouw krachtdier en de
gewaarwordingen
in je lichaam.

Les 7:

KILL THE BEAST
Het omzetten van negatieve emoties, zodat gevoelens voor je gaan werken, je ervaart meer regie. Emoties gaan je energie geven in plaats van nemen.

Les 8:

HART VAN DE BAARMOEDER 
Contact maken en activeren van je levens- ofwel seksuele energie om je ontvangkracht te vergroten.
Ervaar diep vertrouwen, zekerheid, meer contact met je intuïtie en plezier in je leven.

Les 9:

ACTIVATIE
Contact maken en activeren van je hart, intuïtie, je ziel en je hogere zelf zodat je je nooit meer alleen voelt. 

Les 10:

ESSENTIE
Opstellen van jouw levensplan. Focus om je doelen te bereiken en plezier aan te trekken.
Plus heel veel bonusmateriaal.

RESULTATEN VAN DE ACADEMIE

Je ervaart;

positievere energie en meer plezier in je leven dan daarvoor;
dat het contact met anderen beter verloopt en liefdevoller is;
meer zelfvertrouwen en zelfrespect;
dat je positieve(re) mensen aantrekt;
Je kan je gedachten beter onder woorden brengen dan hiervoor.
veel meer keuzemogelijkheden en deze komen vanzelf op je pad;
meer zekerheid en veiligheid;
meer balans in je leven.
Je voegt jouw waardevolle bijdrage toe aan deze wereld.
Je herstelt je sneller als er iets gebeurt (fysiek en mentaal).

 CONNECT HET ONLINE PROGRAMMA

 ~ ontdek de WIJSheid in jou~
Diepere verbinding met jezelf en met jouw talenten!

 

10 modules

10 werkboeken

Vele video’s

Audio materiaal

Bonusmateriaal ook van experts

Toegang tot besloten Facebookgroep

Maandelijkse groepssessies via zoom

Levensplan

Certificaat 

5 maanden traject om alles relaxt te doorlopen

Toegang tot de Academie voor een jaar

4 sessies

10 modules

10 werkboeken

Vele video’s

Audio materiaal

Bonusmateriaal ook van experts

Toegang tot besloten Facebookgroep

Maandelijkse groepssessies via zoom

Levensplan

Certificaat 

Toegang tot de Academie voor een jaar

Deelname aan een traject van de Academie 

Academie

 

 Ik ervaar meer rust en vertrouwen in mezelf

‘Ik ga zo lekker, echt heel fijn, het is een innerlijk gevoel dat zo relaxed is. Ik reageer anders op situaties dan voorheen, veel rustiger en meer vanuit vertrouwen. Het universum blijft mij vragen of ik dit echt wil. Het mooiste vind ik dat ik er zo rustig en blij bij blijf. Of beter gezegd: bij mezelf. Hartje voor de Academie en vooral voor jou!! Dank je wel!!’  

Ik ben liever en milder voor mezelf geworden 

Voordat ik aan de Academie begon, had ik niet een heel helder doel voor ogen. Alleen dat ik graag meer verdieping wilde van het pad dat ik was ingeslagen. De contact-momenten die ik voor de Academie met Angela heb gehad, gaven me het gevoel dat ik dit met haar zou kunnen bereiken. Zij ‘ziet’ je echt en er ontstaat altijd een mooi samenspel, waardoor inzichten snel en helder tot stand komen. Haar intuïtieve manier van werken, zonder oordeel, zorgt ervoor dat je heel snel tot de kern van dingen komt. 

Voor mij was het heel waardevol om in te zien dat ik niet mijn verleden ben. Ik kan dat nu loskoppelenzodat ik meer in mijn kracht sta en het ‘nu’ ervaar. Ook ben ik me heel erg bewust geworden van alle gedachtes die onbewust voor emoties zorgen. En door die bewustwording kan ik ze nu sturen en zorgen voor meer positiviteit. Ik ben liever en milder voor mezelf geworden; mijn innerlijke criticus die eerst de hoofdrol speelde, is gedegradeerd naar een klein bijrolletje.  

Inge Geerligs

Ik vond het een waardevolle reis  

Na de introductie en het lanceringsfeest van de Academie Connect besloot ik mee te doen. De virtuele rondleiding, met duidelijkheid, openheid en kundigheid van Angela. En de manier waarop dit aangeboden werd, spraken mij enorm aanWat ik ook meer prettig vond, was het vertrouwen dat ik kreeghet deelnemen in een groepde aanvullende video lessen en de mogelijkheid om op je eigen manier de opdrachten te kunnen uitwerken. 

Het is een waardevolle reis geweest, die zeer goed begeleid en ingevoeld is door AngelaIk vond het vooral heel bijzonder om te kijken en voelen waar ik in het dagelijks leven energie en voldoening uit kan halen voor mijzelf en anderen. 

 Ik heb geleerd dat ik vanuit mijn hart een keuze heb, zodat ik trouw blijf aan mijzelf; van daaruit mag ik mijn dromen creërenMet alle talenten en mogelijkheden die ik ontdekt heb in de Academie en die mij verbinden (Connect) met mijn missie. 

Angela heeft als coach het beste in mij naar boven gehaald met haar luisterend oor, betrokkenheid en openheid. Ze heeft hiermee iets heel waardevols en blijvends gebracht. Daar ben ik ook heel dankbaar voor, hoe pittig het soms ook was. 

Dank jullie wel lieve mensen van de Academie voor jullie zijn, en waardevolle inspiraties.  

Gerjanne Jorink-Blom

Therapeut

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoeveel tijd kost het me?

Het programma Connect duurt 5 maand. Je moet rekenen op vier uur per opdracht per week (een avond per week). De ene week is arbeidsintensiever dan de andere.

Het traject is individueel, echter voor nog meer diepgang zit er elke week is er ook een groepssessie van een half tot één uur waarin ik in de besloten groep live met jou en de andere deelnemers informatie deel. Dit is niet verplicht en je kan hem in je eigen tijd ook volgen.

In deze besloten groep kun je al je vragen stellen (dit kan ook anoniem).

Hoe intensief je hieraan deelneemt, is helemaal aan jou.

Des te intensiever je meedoet, des te groter het resultaat.

Hoe ontvang ik de lessen

Je krijgt de opdrachten om de week in je mailbox soms zit er een week tussen om alles goed te integreren, met daarin tevens de toegang tot de volgende les. Tien weken krijg je een les. In elke les zit minimaal een video en een werkboek besloten. In het werkboek zit ook praktijkgerichte theorie en opdrachten, die je rustig kunt nalezen. Soms zijn er audiofragmenten aanwezig.

Is het de juiste keuze?

Wanneer je je herkent in het verhaal over de issues en je verlangens in je leven. Evenals wanneer je wilt dat er meer dingen beter verlopen in je leven. Word je blij van het bovenstaande? Dan heb je veel baat bij de Academie hebt. Het brengt je bij jezelf en legt het fundament om je leven op jouw manier te leven. Neem zeker even contact op voor een vrijblijvend gesprek en kijkje achter de schermen en de mogelijkheden.

Wat houdt de Facebook-groep in?

Elke week kun je je vragen of ervaringen delen in de Facebook-groep. Dit mag en is niet verplicht, maar wel heel helpend om stappen te zetten en de informatie eigen te maken.
Eenmaal per week op een avond (afgestemd op de meerderheid van de deelnemers) vindt de Facebook-Live plaats. Het duurt maximaal een uur.
Je kan erbij zijn en in de chat tijdens de Facebook-Live je vragen stellen, maar je kan ook op een ander moment terugkijken, zovaak en wanneer je maar wilt.

De besloten Facebookgroep van Bescherm Jezelf blijft t0egankelijk na de opleiding.

Ik ben gewend om alles alleen te doen. Waarom toch samen?

Grotendeels volg je het programma in jouw tijd. Echter de Facebook lives en coaching zorgen dat je bezig blijft en dagen je uit. Zelf zie je vaak niet wat een oplossing of uitgang kan zijn. Zelf kun je ook moeilijker afstand nemen van de issues in je leven. Wil je echter groeien en uit dit patroon stappen, dan is dit prettiger om niet alleen te alleen te doen. Dat gaat namelijk sneller als je het samen doet middels coaching.

Ik kan het bedrag niet in een keer betalen, is daar een oplossing voor?

Ja, je kunt in termijnen betalen. Neem voor de mogelijkheden contact met mij op.

Het kost geld, wat levert het me op?

Aan persoonlijke verzorging, zoals uiterlijk, kleding, wonen, materiële spullen en voeding, besteden we aandacht en geld. Ons innerlijke of energetisch lichaam waaronder je gevoel, hart en ziel heeft ook aandacht en verzorging nodig. Deelname aan de Academie is een investering, die je leven ten goede komt. Wanneer je je goed voelt en daar geeft de Academie je diepgaande handvatten voor, verdien je dit gemakkelijk in veelvoud terug.

Kom ik dingen tegen die confronterend zijn of mijn diepste ziel blootleggen?

Dat kan gebeuren, maar dan ben je er klaar voor. Je lichaam weet precies wanneer het tijd is om iets de juiste aandacht te geven. We werken naar je eigen verlangens toe. Wat ervoor zorgt dat alles wat zich aandient, jou wil dienen, verder gaat helpen. De Academie is niet gericht om van alles open te halen, het werkt juist naar het positieve toe. Dat er pittige momenten kunnen zijn, dat gebeurt ook in het dagelijks leven. Daarbij kun je altijd terugvallen op persoonlijke coaching. Tevens doe je het in je eigen tempo waardoor er niets geforceerd wordt. De modules en mijn werkwijze zijn juist gericht op het ontdekken van krachten in jezelf en hoe je deze positief kan inzetten.

Ik ben bang om mezelf te verliezen of het fout te doen. Of angst voor afwijzing tegen te komen. Is deze angst terecht?
De modules zijn stap voor stap opgebouwd om te komen tot jouw essentie. Jouw ware ik. Zie het als ontdekkingsreis naar jezelf, waarbij je krachtbronnen gaat aanboren, zodat jij mag gaan stralen. Neem gerust contact met mij Ik kijk graag met je mee en voorziet je van informatie, zodat jij de juiste keuze kan maken.
Hoe lang krijg ik toegang tot dit programma?

Je krijgt voor een jaar toegang tot de Academie.

Tot wanneer blijven de video’s online staan?

De video’s blijven voor je online staan dus  veranderingen en toevoegingen daarvan blijf je gebruik maken.

Ik ben bang dat het zwaar is, klopt dat?

Verandering kan alleen plaatsvinden op basis van positiviteit; zo is de Academie ook opgebouwd.
Als je minimaal een avond in de week hiervoor vrijhoudt, dan kun je alles stap voor stap doornemen.

Ik ervaar vaak onbegrip of eenzaamheid. Het voelt alsof ik vaak niet word gezien, gehoord of gewaardeerd. Helpt de Academie dan ook?

Door je te verbinden met delen van jezelf zullen deze gedachten of gevoelens minder worden of zelfs verdwijnen. De Academie is onder meer hierop gebaseerd om negatieve gevoelens of gedachten te duurzaam te veranderen. Op het moment dat het bij jou verandert, verandert de wereld met je mee.

Wil je weten wat de Academie voor jou kan betekenen?

10 + 8 =

Veel inzicht, bevestiging en weer in mijn kracht worden gezet. Echt een mooie reis gehad!
Irene Hoppen

Pedagogisch medewerker

Ik heb net een klant naar jou toegestuurd en dan gaat het speciaal om het diepe inzicht wat jij kan hebben in hoe iemand in z’n vel zit óf beter gezegd hoe iemand in z’n aura zit en of dat opgeschoond mag worden. En ook opschonen kan jij super goed weet ik uit ervaring.

Marike Mensink

Portretteur Fonoforese Systeemopstellingen

Angela werkt met passie, is liefdevol en enorm goed in contact met haar gevoel. De mooiste dingen kunnen gebeuren tijdens een sessie.
Greta Lipman

Energetisch coach en kunstares Innerbelief

× Hoe kan ik je helpen?