Jeanet had al zoveel bereikt in haar leven en haar praktijk bloeide als nooit tevoren. Toch dook er een oude pijn op, een pijn die ze had weggestopt, maar niet meer kon negeren. Met een diep verlangen voelde ze dat ze haar zielsmissie nog intenser wilde leven. Ze wilde een diepere verbinding ervaren met de liefde in haar werk en in haar relatie met haar partner.

Ware zelf

We werkten met Coaching en Sjamanistische Wombhealing, een eeuwenoude helingsmethode die diep ingrijpt op meerdere niveaus van het bestaan. Jeanet voelde een innerlijke drang om deze weg van heling te verkennen, om eindelijk de pijn en het trauma los te laten dat haar zo lang had vastgehouden en haar ware zelf te omarmen.

Veiligheid

Ik begeleidde haar door dit proces, met meditatie en het verankeren van mannelijke energie om haar een gevoel van veiligheid en vertrouwen te geven. Ik moedigde Jeanet aan om te erkennen wat er was, om dieper te gaan en de wonden in haar ziel te laten helen met haar eigen liefde en acceptatie.

Beweging

Terwijl de sessie vorderde, voelde Jeanet een golf van emoties door haar heen gaan. Ze werd geraakt door herinneringen aan het verleden, aan momenten van pijn en verdriet die ze diep had weggestopt. Tranen stroomden over haar wangen terwijl ze de moed verzamelde om deze gevoelens toe te laten. Om haar trauma’s te ervaren zonder ze te onderdrukken.
Diepe innerlijke verschuiving

En geleidelijk, terwijl Jeanet haar pijn aan kon kijken en deze omarmde, begon er iets binnenin haar te veranderen. Een diepe innerlijke verschuiving vond plaats toen ze haar verloren zielsdelen ontmoette en herenigde met haarzelf

Stralende ziel

Uiteindelijk opende Jeanet haar ogen en keek ze me aan met een glimlach die vanuit haar ziel straalde. Ze voelde zich lichter, sterker en meer verbonden met zichzelf dan ooit tevoren. Haar hart was vervuld van een diepe, onvoorwaardelijke liefde, krachtig en puur, niet alleen voor zichzelf, maar voor alles en iedereen om haar heen.
Jeanet verliet de praktijk met een nieuw gevoel van kracht en vertrouwen, gereed om haar zielsmissie verder te omarmen, wetende dat ze nooit meer alleen zou zijn op haar reis.

Shares
× Hoe kan ik je helpen?