In deze tijd van liefde en verbinding, nodigen wij jou uit om een diepere band te creëren met jouw onderneming. Vergeet het harde werken. Omarm juist de uitnodiging om vanuit het diepste van je hart te ondernemen. Vanuit vrouwelijk leiderschap, intuïtie, gevoel en wijsheid. Want juist daar, in die harts-verbinding, kun jij jouw bedrijf op jouw unieke wijze leiden, met klanten die daarbij passen. Hoe bijzonder lijkt je dat?

Een waar feest

Als je voor passie kiest en een diepere band met jouw bedrijf, nodigen wij jou uit voor ons speciale evenement: Authentiek Ondernemeneen waar feest voor hooggevoelige ondernemers zoals jij. Wij beloven jou de juiste antwoorden, inspirerende ideeën, en bovenal, een hartverwarmend gevoel om mee naar huis te nemen.

Groei van je onderneming

Misschien voel je al een tijdje dat jouw onderneming jou wil dragen. Net zoals kleine meisjes en jongens groot worden, groeit ook jouw onderneming met jou mee. Wat kunnen jouw bedrijf en jouw klanten nu voor jou betekenen? Durf je echt die diepe harts-verbinding en passie te ervaren?

Balans en stroming in je leven

Laat zuivere, pure liefde jou verbinden met jouw gezin, jouw onderneming en jouw klanten Kies dus bewust jouw ideale klant, samenwerkingspartner(s) en aanbod. Laat je prijzen in overeenstemming zijn met jouw ontwikkeling. Zorg ervoor dat er overvloedig geld stroomt in jouw bedrijf.

2024 vraagt om jouw expertise

Je mag zoveel meer dan je denkt! Het is tijd om voluit te gaan staan voor wat JIJ wilt. Je hoeft je niet langer in te houden. Het draait allemaal om wat jij echt wilt delen, waar jij in gelooft. En dat mag je doen op een manier die helemaal bij jou past. Want jij mag zoveel meer. Je bent immers verbonden met het goddelijke en met je zielsdoel. Er wordt gekeken wat je hierbij nodig hebt.
You’re meant to be!

De magie van het IJssellandschap

We nodigen je uit om jezelf onder te dompelen in een omgeving waar de puurheid van het IJssellandschap je zal inspireren. In de natuur zullen we de kracht van creativiteit verkennen en laten stromen. In de rust en de stilte ontstaan soms de meest briljante ideeën.

Groei van je onderneming

Maar dat is nog niet alles! Deze ervaring is meer dan alleen maar een moment van bezinning. Het is een kans voor transformatie. Je mag nieuwe inzichten verwerven en je onderneming te laten groeien op een dieper niveau.

De Liefde vieren

En laten we vooral niet vergeten om de liefde te vieren! Want jouw onderneming is meer dan alleen de zakelijke kant ervan. Je kunt jouw onderneming namelijk beschouwen als een manifestatie van jouw passie, jouw visie en jouw toewijding. Dus laten we samen de liefde vieren die je in elk aspect van je bedrijf hebt gestoken.

Kom erbij en laat je hart openen voor de magie van deze ervaring waar liefde, creativiteit en transformatie samenkomen. We zien je graag tijdens Authentiek Ondernemen.

Neem dus deel aan ons bijzondere evenement, inclusief lunch. We zien er enorm naar uit om jou te verwelkomen op vrijdag 8 maart van 9.15 tot 15.15 uur. Klik op onderstaande link om je aan te melden voor deze liefdevolle ervaring.
Shares
× Hoe kan ik je helpen?