Ik geef je hieronder wat meer achtergrondinformatie. Zodat je weet hoe bijzonder en authentiek deze intuïtieve stem van de baarmoeder in je leven kan (door)klinken.

Wat is Wombhealing?

Wombhealing verbindt de drie krachtcentra (pijnappelklier, hart en energetische baarmoeder) met elkaar middels de heilige levensenergie. Ze schoont de baarmoeder op van negatieve ervaringen die je zelf hebt opgedaan in dit leven, of die aan je zijn doorgegeven via de baarmoeder vanuit de familielijnen.
Wombhealing brengt vrouwen in een betere verbinding met hun baarmoeder. Hierdoor ontstaan er nieuwe verbindingen en inzichten, maar ook het gevoel van veiligheid wordt versterkt. Omdat; intuïtie, hart, creativiteit, levensenergie en onvoorwaardelijke liefde met elkaar in verbinding komen en gaan samenwerken. Dit werkt op alle vlakken in je leven door.

De intentie van de heilige tradities van wombhealing

Wombhealing is een eeuwenoude wijsheid die in de heilige tradities van India, Tibet, Egypte, gnostisch christendom en het jodendom voorkomt. Deze tradities wilden vrouwen bewust maken van de intuïtieve stem van hun baarmoeder om hun potentiële innerlijke kracht te laten ontluiken. Om de creativiteit van hun talent/gave in te zetten. Met als doel om nieuwe hoogbewuste kinderen geboren te laten worden, spirituele groei en transformatie te laten plaatsvinden. Deze methode was niet alleen bedoeld voor henzelf, maar ook voor hun partners. De hara is namelijk ook de heilige toegangspoort voor heling voor de mannen.

Krachtcentrum

De baarmoeder, of hara is een plek van diepe wijsheid waar onze creatieve kracht parelt. Hier worden nieuw leven en ideeën geboren. De waarheid is dat geboorte niet alleen plaatsvindt op het fysieke vlak in de vorm van een kind. Wij ervaren het geboorteproces allemaal ook op energetisch vlak. In de vorm van een nieuw project, nieuwe zaak, een nieuwe intentie, of misschien een nieuwe manier van leven.

Quote:

“Onze baarmoeder is een directe poort voor onze geest om het fysieke rijk binnen te gaan.”

Geen keuzestress

Twijfel je over een groepstraject, of een individueel traject? Dan is het goed om te weten dat allebei de vormen zeer waardevol zijn. Zelfs een combinatie is prachtig, weet ik uit eigen ervaring. Ben je een groepsmens, dan past die vorm bij je. Maar werk je liever individueel, dan kan dit ook. Je bent dan wat meer op jezelf gefocust en vaak heb je dan een duidelijk doel voor ogen. In een groep leer je van elkaar: groepswerk is energetisch super krachtig! Het is dus maar net wat bij jou past.
De vrouwen die het Queen-traject gedaan hebben, hebben al kennisgemaakt met Wombhealing. In de Queen werk ik inmiddels een jaar hiermee. De (individuele) Wombhealingstrajecten zullen echt een andere dimensie krijgen.
Op het Zomerfeest 7 juli in Wijhe hebben mensen al de magie van Wombhealing kunnen ervaren. Mocht je dus het aanspreken, dan weet je al… dit wordt een fantastische reis!
Lees meer op de site Wombhealing

Waarom ga ik dit aanbod nu geven

Ik ontvang al twee jaar Wombhealing en ik heb de jaaropleiding gedaan. Ik vind het belangrijk om eerst mezelf technieken en methodes aan te leren en deze te integreren in mijn leven. Als de tijd rijp is, pas ik ze toe in mijn praktijk. Een paar maanden geleden kreeg ik duidelijk door dat het tijd was om Wombhealing-sessies te geven. Ik heb dus al een pilot gedraaid met een aantal mensen. Ik vind deze vorm zo fantastisch leuk en zo resultaatgericht, dat ik dus een speciaal Wombhealing-traject heb ontwikkeld.
Shares
× Hoe kan ik je helpen?