Mijn onderneming blijft in beweging om jou de diepere verbinding te mogen laten maken met jezelf voor je onderneming en je gezin.

Angela Vrieling

Als je mij volgt, weet je wellicht dat ik getrouwd ben. Mijn man Arjan heeft kinderen uit een eerder huwelijk. Op dit moment wonen Maartje (één van zijn dochters) en Soyin (dochter van mijn pleegzus) bij ons, en Youp onze hond. Daarnaast ben ik coach, mentor, energetisch healerwombhealer en familieopsteller. Ook werk ik graag met het yoni ei om meer liefde in je hara (jouw krachtcentrum ofwel energetische baarmoeder) te brengen. Binnen mijn onderneming richt ik me op dit moment op de hooggevoelige ondernemer met een gezin.

Dieper verbinden met onvoorwaardelijke liefde

Eigenlijk was het overgrote deel al ondernemers met een gezin die ik begeleidde in mijn trajecten. Ik zag dat zij het meeste resoneerde op mijn aanbod, omdat hun resultaten groots zijn op alle vlakken in hun leven.
Door (vele coaching, opleiding tot wombhealer) is mijn afstemming met mijn intuïtief hart vergroot en daardoor krijg ik steeds informatie door. Mij werd verteld dat ik wederom mijn hart mag volgen en mij mag gaan richten op de hooggevoelige ondernemers, omdat een diepere verbinding noodzakelijk wordt vanwege de energietransitie waarin we zitten. Ik leg het je hieronder uit.

Ultieme liefde voor jezelf als ondernemer

Als hooggevoelige ondernemer ben jij namelijk het centrale punt waarop je omgeving met je meebeweegt. Wil jij ook de diepere verbinding met ultieme en onvoorwaardelijke liefde ervaren en loskomen van schuld, schaamte, tekorten en angsten? Dan maak ik gebruik van je gezin als informatiebron om die stroom van onvoorwaardelijke liefde aan te zetten. Omdat je partner je hart raakt, en je kinderen je emoties ‘aanzetten’.
En als we kijken naar jouw onderneming. Dan staat deze in verbinding met jouw creatiepoort, jouw basis zetelt in je hara. Het is belangrijk om je onderneming, die vanuit passie begint, dieper te verbinden met jezelf en met je hara. Hierdoor kun je op een fijnere, lichtere en positievere manier ondernemen en leven.
Je komt terecht in de stroom van onvoorwaardelijke liefde.

Shares
× Hoe kan ik je helpen?