Deze week stond in het teken van passie. Dat onderwerp wil ik ook graag even met je bespreken in deze blog. Vaak spreek ik mensen die mij vertellen dat ze graag meer klanten willen. Ze hebben als missie om anderen met hun onderneming verder te helpen. Herken je dit? Zet je je ook volledig in voor degenen die bij je aankloppen en zie je meteen wat de ander nodig heeft?  Wil JIJ echt anderen helpen en iets betekenen voor de ander?

Identificatie

Het kan zijn dat je je teveel hebt geïdentificeerd met de rol van je werk. Dit kan de missie van je onderneming zijn. Jij bent echter niet je onderneming.
Dan is mijn vervolgvraag: Doe je dit echt voor jezelf? Of kan het zijn dat je missie is voortgekomen uit wat je vroeger gemist hebt, een stuk bewijsdrang en gezien willen worden? Van wie had je graag erkenning gewild? Geef jezelf dan nu de erkenning dat je het fantastisch doet!

Kernwaarden

Maak contact met jezelf en bepaal je kernwaarden. Want je kernwaarden bepalen wat belangrijk voor je is, waar jij je door oplaadt. Door het betrekken van jouw kernwaarden in je dag, werk en onderneming, is een ding gegarandeerd: De energie gaat stromen en daarnaast voel je je vervuld. De bewijsdrang of erkenning vallen weg. Je hebt je verbonden met je hoogste waarde, in lijn met je zieleliefde! Je levensenergie gaat stromen.

Missie

Mijn missie is om jou en anderen te verbinden met je krachtcentra, door blokkades te transformeren. Hierdoor gaat het stromen in je leven, gezin en onderneming.
Ben je nieuwsgierig naar míjn belangrijkste waarden? Nou, daar komen ze: plezier, avontuur, genieten en vrijheid.

Wil je ook je kernwaarden ontdekken?

Het schema hieronder geeft een aantal belangrijke waarden aan. Ontdek voor jezelf welke jou aanspreken.

Denk je nu: super Angela, ik weet mijn kernwaarden, maar ik wil meer. Dan kun je altijd een oriënterend gesprek inplannen via deze link.

Wil je nog meer geïnspireerd worden bekijk dan deze video.

Shares
× Hoe kan ik je helpen?