Graag wil ik iets met je delen over bewustzijn (mannelijke energie) en het ervaren van gevoelens en sensaties (vrouwelijke energie). Op dit moment komen veel mensen in mijn praktijk die last hebben van  weerstand, moeheid, gebrek aan energie, negatieve emoties, vastzitten en geen zin hebben. Dit zijn tekens van gestolde levensenergie.

Hoe groot is de commitment naar jezelf?

De kans is erg groot dat je uit je cirkel van vertrouwen bent gekomen. Als hooggevoelige man of vrouw is het belangrijk dat je leeft op een manier waar jij echt gelukkig van wordt. Dat je dichtbij jezelf en jouw waarden blijft en ze belichaamt. Zodat je je leven leidt vanuit liefde voor jezelf en vanuit verbinding met je ziel. Dit vraagt een vorm van commitment en gaat ook dwars tegen de gevestigde ideeën in. Is dat spannend? Ja. Maar als je het eenmaal doet, is het leven zoveel relaxter!
Wat bedoel ik met de cirkel van vertrouwen?

De cirkel van vertrouwen is datgene waar je ja tegen zegt.

Waar je dus blij van wordt en waar jij je talent laat zien. Je omgeving (partner, kinderen, collega’s, vrienden) kan je dingen vragen, zoals: wil je dit voor mij doen? Zeg je dan ja, omdat je het echt fantastisch vindt, of zeg je ja voor een ander? Op het moment dat je dit doet, omdat je hier heel blij van wordt, blijf je in de cirkel van vertrouwen. Als je het doet omdat je (onbewust) bang bent voor afwijzing, dan zeg je nee tegen jezelf en ja tegen de ander. Waarmee je de cirkel van vertrouwen verlaat en je jezelf verbindt met de angst. De hulp die je biedt wordt als het ware besmet met lichtelijke frustratie. Dat levert wrijving op tussen jou en de ander en op den duur levert dat zelfs stress op.

In de video ga ik hier nog dieper op in.

Leven vanuit bezieling

Het leven nodigt je uit om vanuit verbinding met je ziel en je hart te leven. Dit zorgt voor veel vreugde en plezier en dat is waar iedereen naar streeft. We zijn vanaf onze geboorte als het ware voorgeprogrammeerd hoe we ons moeten gedragen en wat ervan ons verwacht wordt en dat startte al op school en in werksituaties. Om mee te kunnen doen in de maatschappij en om te overleven. Maar dat overlevingsmechanisme is niet meer nodig. Omdat we in Nederland gelukkig in een tijd leven waarin we mogen genieten van het leven en niet pas als we met pensioen gaan.

Zou je graag:
– 
meer vrijheid en plezier willen ervaren?
–  een diepere verbinding met jezelf willen ervaren?
–  willen leren luisteren naar je hart?
–  leren luisteren naar je innerlijke liefdevolle stem, die vanuit je krachtcentrum communiceert?
–  elke dag gebruik willen maken van je interne systeem dat via je gevoel met je praat?
–  leren hoe je op het diepste niveau blokkades eenvoudig zelf transformeert?
–  je energieker willen voelen, meer plezier en diep vertrouwen ervaren?
–  omringd willen worden met de leukste mensen en genieten van je eigen vrijheid?

Plan dan hier vrijblijvend een oriënterend gesprek bij mij in. Je kunt zelf kiezen welk tijdstip voor jou het fijnste uitkomt.

Shares
× Hoe kan ik je helpen?