Vier jouw leven!

“2024 vanuit vrouwelijke energie starten”
Woensdag 27 t/m vrijdag 29 december
& maandag 1 januari

Vier dagen lang loslaten, verbinden en vieren! 

Positief het nieuwe jaar in

Fijn om op deze manier het jaar af te sluiten en positief, gemotiveerd en ‘doelgericht’ het nieuwe jaar in te gaan!
De duur van de dagelijkse opdrachten waren prettig.
Thanks Angela!

Jij bedankt Angela! Ook dit jaar was weer verhelderend. Prettige start van het nieuwe jaar.

Marija

Wat een mooie training was dit, Angela. Met zorg en aandacht opgezet en gegeven.
De FB lives met persoonlijke feedback, de mails en de soundcloudbestanden.

Heel bijzonder. 

Mariëlle

Ik heb nu energie voor 10


De vierdaagse met Angela was geweldig, magisch en af en toe een beetje raar met de oefeningen. Maar Angela neemt je rustig mee in de flow. Ze heeft voor iedereen evenveel aandacht. Wat ze zegt raakt je. Mij in iedergeval wel. En nu heb ik energie voor 10 😂. Ben aan het opruimen en dingen afmaken. Dankjewel Angela. Lieve groetjes Hilda

Lieve groetjes Hilda

Wil jij 2024 op een positieve en vrouwelijke intuïtieve manier in stappen?
Na succesvolle jaren is er weer een Vierdaagse: Vier je verlangen!

Sta even stil… voel je het verlangen in je hart resoneren? Ben je klaar om 2024 te omarmen met een sprankelende energie en de vervulling van je diepste verlangens?

Ik nodig je van harte uit om deel te nemen aan de Vierdaagse: Vier je Verlangen, een betoverend avontuur dat begint op woensdag 27 december en eindigt op maandag 1 januari.

Wat mag je verwachten?

Dagelijkse Livestreams: Dompel jezelf onder in de ochtendgloren met mij tijdens de livestreams op woensdag 27 december tot vrijdag 29 december om 10.00 uur. Hier gids ik je door een reis van zelfontdekking, vol met vrouwelijke energie en intuïtie.

Wat kun je verwachten 
Dag 1 – Vier jezelf
Neem de tijd om terug te blikken op het afgelopen jaar met serieuze reflectie. Ervaar de effectieve methode om los te laten wat niet langer bijdraagt aan jouw groei en bereid je voor op een bewuste stap naar 2024.

Dag 2 – Zelfliefde 2024 
Bereid je je voor op een jaar van groei, bewustzijn en persoonlijke triomfen.

Dag 3 – Liefdesboodschap
Plezier mag dan luchtig klinken, maar het is een essentieel onderdeel van een vervuld leven. Ontdek hoe je vreugde kunt integreren in de kern van jouw dagelijkse routine en het potentieel van positiviteit kunt ontketenen.

De eerste drie dagen duurt de zoom ongeveer een half uur.

Integratiedagen: Zaterdag en zondag zijn jouw dagen voor integratie. Neem de tijd die je nodig hebt en voel de kracht van de opdrachten die je ontvangt. Flexibiliteit staat voorop – je bepaalt het tempo.

Dag 4 – Activatiesessie: Verdiep je begrip van vrouwelijke intuïtie met de activatie.  Je gaat je verbinden met je hogere tijdlijn Verbinding met je innerlijke kracht vergroten en ervaren. 
Om weloverwogen beslissingen te nemen en betekenisvolle stappen in jouw leven te zetten.

Replay in je Mailbox: Mis je een livestream of kun je niet aanwezig zijn op Facebook? Geen zorgen! Je ontvangt een replay in je mailbox, inclusief krachtige opdrachten om jezelf te ontplooien.

Activatiesessie op 1 januari: We sluiten af met een onvergetelijke Activatiesessie op maandag 1 januari om 20.00 uur via Zoom. Samen gaan we jouw creatieve visie voor 2024 activeren.

Verwacht Meer Plezier, Positiviteit, en Plezier in Je Leven!

In deze vier dagen ontdek je de diepten van je ware zelf en de oneindige mogelijkheden die voor je liggen. Laat je meevoeren in jouw wereld van vrouwelijke kracht en unieke potentie.

Doe mee en omarm 2024 met Open Armen!

Schrijf je in, laat je verlangens stromen en beleef een onvergetelijk begin van het nieuwe jaar.

Met liefde en verwachting,

Angela Vrieling 💫

Meer plezier
In contact met je ware zelf en jouw unieke kern, voel je beter wat bij je past en bij wie je werkelijk bent. Verlang jij ook naar meer positiviteit en plezier in je leven? Doe dan mee. We gaan op ontspannen wijze aan de slag om uiteindelijk jouw werkelijkheid in een creatie vorm te geven.

   Welkom in jouw wereld van jouw vrouwelijke kracht en oneindige mogelijkheden!  

 Liefs,
Angela Vrieling 

 

Nu voor de 3e x het jaar afgesloten met een vierdaagse bij Angela Zo indrukwekkend om voor jezelf de tijd en energie te nemen. Fijn om de oude rommel op te ruimen! Waardoor je in je lichaam ruimte krijgt voor het nieuwe jaar.
Dit samen te doen met gelijk gestemden die voor een bijzonder / plezierig nieuw jaar gaan .
Erg dankbaar hierom.
Aan te bevelen !
Doe iets goeds voor jezelf.
Ciska

Een hele bijzondere ervaring om op deze manier heel bewust met afsluiten en loslaten bezig te zijn en mooie intenties te voor het jaar te zetten. Dank voor deze prachtige afsluiting en een bijzonder – begin – vol vertrouwen.

Maaike

Het was weer super gaaf, magische dagen met wat hobbels en haperingen maar met als eind resultaat 2022 verankert en wat niet meer diende verbrand. Wat een bijzondere leuke groep weer met een magisch veld waar het steeds heel mooi stroomde. dank je wel leuke groep, dank je wel Angela

Wat mooi om mee te doen met deze Vierdaagse, echt helemaal voor jezelf, je eigen gevoelens en verlangens op no. 1. Het gaf mij een enorme boost om door de energie van iedereen die hieraan meedeed en onder de bijzondere begeleiding van Angela in een goede flow te komen voor 2023!

Janny

De vierdaagse was doelgericht en had effect, heel erg fijn en mooi om zo gemotiveerd het nieuwe jaar te beginnen en afscheid te nemen van negatieve energie. Dankjewel Angela

Saranda

Vooral het afscheid nemen van minder fijne momenten was erg fijn. Daarnaast veel vertrouwen gekregen in het nieuwe jaar! Nogmaals bedankt, Angela 

Monique

Je gaat tijdens de vierdaagse;

   • Afscheid nemen van 2023;
   • de kracht van dankbaarheid ervaren;
   • verbinding met jouw zuivere Zijn
   • jouw vrouwelijke intuïtie versterken;
   • jouw energie opladen;
   • een fantastische slag maken naar 2024;
   • 2024 activeren, zodat jouw verlangen werkelijkheid gaan worden op een manier die bij je past.

  Ben je geïnteresseerd, of wil je je aanmelden druk op de knop hieronder.
  Je kan ook gebruik maken van een VIP aanbod om hier concrete acties aan te verbinden.

  Dankbaar, als ik terug voel en kijk op deze vier bijzondere ontmoetingen, echt helend liefdevol en verbindend met mij zelf .
  Ja heel bewust het jaar afronden en d.m.v. het moodboard maken 2023 verwelkomen met een hart dat open staat voor mij zelf en aanstaat naar de buiten wereld.

  De Vierdaagse aan het einde van dit jaar samen met Angela en haar groep, Vier jouw leven!

  Dankbaar dat ik dit samen met jouw kan ervaren , de zuiverheid openheid en passie waarmee je dit faciliteert is echt next level.

  Dankbaar voor de fijne sessies, de familie opstelling, het Queen traject en nu deze vier daagse.

  Voor mij is dit traject helend zuiver en brengt mij thuis in mijn hart daar waar mijn liefde is en in mijn baarmoeder daar waar mijn kracht is.

  Namaste 🙏❤️

  Ilonka

  Tot woensdag de 27e!

  Vierdaagse

  Fantastisch magisch en vollop in stroming 🙂

  Esther

  Mooi om op deze manier een keer het nieuwe jaar in te mogen stappen.
  Sabine

  “2024 vanuit vrouwelijke energie starten”
  Woensdag 27 t/m vrijdag 29 december
  & maandag 1 januari

  Vier dagen lang loslaten, verbinden en vieren! 

  × Hoe kan ik je helpen?