Vier je verlangen!

“2022 vanuit vrouwelijke energie starten”
Woensdag 29 t/m vrijdag 31 december
& zondag 2 januari

Vier dagen lang loslaten, verbinden en vieren! 

De duur van de dagelijkse opdrachten waren prettig en met name fijn om op deze manier het jaar af te sluiten en positief, gemotiveerd en ‘doelgericht’ het nieuwe jaar in te gaan! Thanks Angela!

Marija

Wil jij 2022 op een positieve en vrouwelijke intuïtieve manier in stappen? 
Doe dan mee met de Vierdaagse: Vier je verlangen. 
We starten op woensdag 29 december en eindigen zondag 2 januari, tijdens nieuwe maan.
Waardoor we kunnen meeliften op de nieuwe maan-energie.

Graag neem ik je aan het einde van dit jaar mee op een bijzonder avontuur. Je laadt jezelf op en ontlaadt jezelf vanuit vrouwelijke energie. Wil je ook stilstaan bij jezelf en voelen waarnaar je echt verlangt? Je zult merken dat je leven nog nét iets leuker, relaxter of spannender kan. Ik geef je graag die extra kans om je leven vanuit verlangen vorm te geven. 

Hoe werkt het?
Drie ochtenden van woensdag 29 december tot vrijdag 31 december, kun je aanwezig zijn bij mijn livestream in een besloten groep om 9.30 uur. Zaterdag is de integratiedag. De livestream is op basis van de energie van de betreffende dag én vanuit vrouwelijke intuïtie. Met deze hulp vergroot je je bewustzijn en je plezier. Je kunt er net zoveel tijd aan besteden als jezelf wilt. Ik schat dat je maximaal een half uur per dag nodig hebt voor de opdrachten. Mocht je denken dat ga ik niet redden, schaf hem dan wel aan, want je kan er ook langer over doen. 
Je ontvangt een replay in je mailbox (handig als je er niet direct bij kan zijn of absoluut niet op Facebook wil). De opdrachten zijn heel krachtig!
Ik sluit de Vierdaagse af met een Activatiesessie op zondag 2 januari om 19.00 uur via Zoom (nieuwe maan is om 19.35 uur ;))
Tijdens deze sessie gaan we jouw creatieve vorm van 2022 activeren.

Meer plezier
In contact met je ware zelf en jouw unieke kern, voel je beter wat bij je past en bij wie je werkelijk bent. Verlang jij ook naar meer positiviteit en plezier in je leven? Doe dan mee. We gaan op ontspannen wijze aan de slag om uiteindelijk jouw werkelijkheid in een creatie vorm te geven.

   Welkom in jouw wereld van jouw kracht en oneindige mogelijkheden!  

 Liefs,
Angela Vrieling  

PS. vrouwelijke intuïtie kan pas écht en sneller vorm krijgen in 2022 door er acties aan te koppelen.
Deze acties komen voort uit zachtheid, liefde en vertrouwen en daarbij helpt de weekplanner 2022 waarin JIJ centraal staat.

 

Een hele bijzondere ervaring om op deze manier heel bewust met afsluiten en loslaten bezig te zijn en mooie intenties te voor het jaar te zetten. Dank voor deze prachtige afsluiting en een bijzonder – begin – vol vertrouwen.

Maaike

De vierdaagse was doelgericht en had effect, heel erg fijn en mooi om zo gemotiveerd het nieuwe jaar te beginnen en afscheid te nemen van negatieve energie. Dankjewel Angela

Saranda

Vooral het afscheid nemen van minder fijne momenten was erg fijn. Daarnaast veel vertrouwen gekregen in 2021! Nogmaals bedankt, Angela 

Monique

Je gaat tijdens de vierdaagse;

   • Afscheid nemen van 2021;
   • de kracht van dankbaarheid ervaren;
   • verbinding met jouw zuivere Zijn
   • jouw vrouwelijke intuïtie versterken;
   • jouw energie opladen;
   • een fantastische slag maken naar 2022;
   • 2022 activeren, zodat jouw verlangen werkelijkheid gaan worden op een manier die bij je past.

  Ben je geïnteresseerd, of wil je je aanmelden druk op de knop hieronder.
  Je kan ook gebruik maken van een VIP aanbod om hier concrete acties aan te verbinden.

  Klik hier voor meer informatie over de weekplanner

  Tot woensdag de 29e!

  Fantastisch magisch en vollop in stroming 🙂

  Esther

  × Hoe kan ik je helpen?