Oeroude Wijsheid

Mijn werkwijze
Als coach laat ik met name ondernemende vrouwen hun ware verbindingen met zichzelf herstellen. Ik help dus graag bepaalde patronen, of trauma’s doorbreken. Met als doel deze voorgoed om te zetten in liefdevolle energie. Daarnaast haal ik graag opgeslagen wijsheid, kennis, talent en gaven weer terug naar jouw leven.

Heldere gaven
Een paar belangrijke uitgangspunten waarmee ik werk: een positieve mindset, enthousiasme, ontspanning, vertrouwen, intuïtie, mijn heldere gaven (helder weten en helder voelen) en rust. Het proces gedurende dit traject is echt magisch. De uitkomst is niet te voorspellen en is mooier dan je ooit had kunnen verwachten. Je ervaart dit door bijvoorbeeld creatieve middelen, waaronder opstellingen.

In verbinding met jezelf, verloopt het leven veel makkelijker, leuker en vooral met heel veel plezier. 

Er zijn drie verschillende mogelijkheden qua traject waar je kan instappen,
dit is afhankelijk van wat je waar je staat op basis van je persoonlijke ontwikkeling en van je verlangen!

Verbinding met jezelf

Het ontwikkelen van een sterker en diepgaander contact met jezelf heeft talloze positieve effecten op je emotionele, mentale en zelfs fysieke welzijn.

Verbinding met jezelf verwijst naar het diepgaande bewustzijn en begrip van je eigen innerlijke wereld, inclusief je emoties, gedachten, waarden, behoeften en doelen.

In deze fase wordt een sterke basis gelegd voor zelfontwikkeling en groei.
 

Resultaten:

Je ervaart meer;
– Liefde
– Zelfvertrouwen
– Zelfacceptatie
– Emotionele Intelligentie
– Betere Relaties
– Carrière kansen

 

Verdieping met jezelf

In deze fase gaat over het aangaan van een diepgaande en oprechte relatie met jezelf. Het helpt je om jezelf op een dieper niveau te begrijpen, je bewust te worden van je innerlijke wereld.

Het staat in het teken om het aangaan  van een sterke band met je eigen identiteit en het in contact komen met wie je werkelijk bent, los van externe verwachtingen, invloeden en oordelen vanuit je omgeving of je familiesysteem.

 

Resultaten:

Het brengt je in diepere verbinding met jezelf. Je ervaart meer:
– Diepere verbinding met de Liefde
– Zelfwaardering
– Veiligheid
– Veerkracht
– Tevredenheid met jezelf en je creëert je mooiste leven.

 

Persoonlijke expansie

Dit verwijst naar het proces van groei op een zachte en liefdevolle manier, ontwikkeling en uitbreiding van jezelf als persoon.

Het gaat verder dan je huidige grenzen en comfortzone om nieuwe ervaringen, vaardigheden, perspectieven en mogelijkheden te verkennen vanuit de diepste wijsheid in jezelf.

Je wilt graag je potentieel volledig benutten en je leven leiden vanuit je missie en een bijdrage leveren aan een mooiere wereld. 

Resultaten:

Je ervaart toegang tot meer;
– Onvoorwaardelijke Liefde
– Je persoonlijke diepere wijsheid
– Authentieke creativiteit
– Verhoogd Zelfbewustzijn
– Levenskansen
– Vrijheid
– Overvloed

Stap 1:
Verbinding

Stap 2:
Verdieping

Stap 3:
Expansie

Liefdevolle transformatie

Opstellingen zijn een zeer liefdevol en krachtig middel voor transformatie niet alleen voor jezelf maar ook voor je kinderen en je systeem van herkomst.

We hebben altijd representanten nodig en wil je een bijdrage leveren en ook je eigen ziel voeden? Je kunt je aanmelden via de link.

De Connectie van Coachnest voor de man/vrouw die verlangens heeft en stappen wil blijven zetten en die al veel gedaan heeft aan persoonlijke ontwikkeling (bijv. het volgen van de Academie).
We werken met zowel de vrouwelijke, mannelijke en universele energie in het werken met jouw verlangens.
Je deelt grote en kleine successen en jouw verlangens.

Master jouw energie
Het online programma om te leren om jezelf energetisch af te schermen en op te schonen van negativiteit of ongewenste energieën van anderen.
Heb je een gezin dan heb je vaak hooggevoelige kinderen ook daar krijg je tips voor. Je huis opschonen. Met als doel dat jij en je kinderen in je kracht blijven.
Je leert werken met praktische technieken die je eenvoudig kan integreren in je dagelijks leven.

Levensprogramma
De online Academie met coaching versterkt je fundament en verbindt verschillende niveaus (mentaal, emotioneel, fysiek, systemisch, energetisch en spiritueel) met elkaar. Waardoor jouw gedachten, gevoel en gedrag op elkaar afgestemd worden, je intuïtie wordt versterkt en je ontdekt krachtbronnen die je ondersteunen. Uiteindelijk maak je je unieke levensplan, waar je altijd op terug kan vallen en om in jouw kracht te blijven. We doen het samen!

Het groepsprogramma Wombhealing is voor de ondernemende man of vrouw, die weet dat samen groeien veel snellere groei brengt.
Om de week ontvang je een sessie waarbij we werken met een thema. Je leert om te werken met helende energie, waardoor je je (familie)systeem op het diepste niveau opschoont en toegang krijgen tot je de wijsheid en diep vertrouwen van je krachtcentrum. 
Groeisprong
Wil je een groeisprong maken als ondernemer?
Sta je te popelen om je een volgende stap in je bedrijf te zetten, maar weet je niet welke? Vind je het fijn om nieuw aanbod te creëren? Of wil je juist het huidige vernieuwen vanuit jouw authenticiteit?
 

Creatie
Tijdens deze ochtend
 creëer je vanuit het moment. Je onderneming zal daarna een groei maken!

Het individuele wombhealing jaartraject voor de ondernemende vrouw, maar ook voor de intuïtieve man!

In de diepte van de baarmoeder vinden we onze kracht, rust en parels van wijsheid. Waar je je kunt laten dragen in het veld van liefde. Ik breng je graag weer in verbinding met jouw heilige krachtcentrum, je leert je eigen antwoorden te ontvangen. Waardoor je dieper vertrouwen, liefde en veiligheid ervaart en de rijkdom ziet en ervaart in je leven!

Dit is een next level programma, voor de vrouw met grote verlangens! 
Met het programma The Queen krijg je 
als vrouw de mogelijkheid om een nog diepere verbinding met jezelf te maken, dan je al deed. Je leert de kennis niet buiten jezelf te halen, maar je leert de kennis uit jezelf te halen.
Dit vanuit een eeuwenoude wijsheid uit het oude China. Werkwijze womb-awakening, mogelijkheid tot het gebruik van yoni eieren, de-armouring tools en je leert gebruik te maken van de wijsheid van je krachtcentrum.

Een individueel traject voor vrouwelijke ondernemers die vanuit passie werken.

Je gaat je passievolle onderneming verder uitbreiden. Waarbij je leert je gaves en talenten verder te ontdekken en in te zetten vanuit vrouwelijke energie, waardoor het moeiteloos bij je past.

Tijdens het VIP traject gaat het erom dat jij jouw gave en talent neerzet op een manier die bij je past. Ook rol je je onderneming verder uit, zodat het meer op jouw manier gaat en je minder hard hoeft te ‘werken’. We gaan je energetische veld van liefde vergroten. Hierdoor ontvang je nieuwe leuke dingen, op alle gebieden (kracht, liefde en geld). (Geld)Blokkades (zoals angst of gevoel van tekort) worden getransformeerd tot liefde, overvloed én het gevoel van meer vrijheid.

Niet alleen heeft het traject invloed op je onderneming, ook op je gezin en je familiesysteem. Je leert bewust met de mannelijke en vooral vrouwelijke energie te werken.
Je krijgt toegang tot alle online programma’s.

Het traject wordt op maat samengesteld, intensief of wat meer verspreid.

Liefdevol energetisch veld

Vanuit het liefdevolle energetische veld waarin we werken, krijg je exact wat je nodig hebt. Dit is het energieveld waarin we vanuit liefde en respect werken met positieve ondersteuning van jouw familiesysteem. Het systeem waarmee je verbonden bent. Het energetische veld opent poorten en geeft toegang tot informatie waar we met ons verstand niet bij kunnen.  Alles wat je loslaat wordt op zo’n moment omgezet in iets positiefs. Dus het is als het ware dat je altijd ruilt voor iets mooiers en jij bepaalt wat je inruilt. Deze werkwijze wordt als zeer positief ervaren.

 

Transformatie

Ik werk vanuit het vrolijkheid en lichtheid (het drama is namelijk geweest), werken aan jezelf is nog nooit zo bijzonder en leuk geweest. Jouw verlangen staat voorop. Doordat we in het onbewuste veld stappen en je verbinden met de vrouwelijke energie, komen we dichterbij je ware zelf, datgene waarvoor jij hier bent, jouw missie, je levenspad. Dit pad geeft rust, liefde, zelfvertrouwen, eigenwaarde en vrolijkheid voor jezelf en voor de mensen om je heen.

 

Ik maak gebruik van opstellingen en wombhealing en sjamanisme;

– werken met verlangens
– familieopstellingen en het universele veld;
– innerlijke wijsheid;
– vrouwelijke energie: zoals yoni eieren, de-armouring en womb awakening;
– healing middels edelstenen of andere krachtinstrumenten veelal vanuit het sjamanisme;
– heling met bronlicht waardoor verbindingen ontstaan en jouw energie stroomt;
– lichttaal; werken vanuit helder voelen en helder weten.

Ben je gezins- en jeugdprofessional voor alle trajecten geldt dat je punten krijgt voor je SKJ registratie, je hebt dan enkel nog een leerverslag te schrijven.

Mijn specialisme;

– Passies en talenten ontdekken van mensen en deze zo vormgeven en laten integreren in hun leven. Op zo’n manier dat het voor een doorbraak in het leven van de ander zorgt en dat alle puzzelstukjes op hun plek vallen.

– Trauma release waarbij het trauma op een natuurlijke manier het lichaam verlaat en getransformeerd wordt.

– Ik begeleid mensen, die onbewust deel hebben uitgemaakt van een tweeling of meerling. Ik blijk een gave te hebben om dit verborgen stuk zichtbaar te maken. Ik vind het belangrijk dat mensen dit stukje van henzelf echt ervaren dan dat ze het van mij horen. Want op zo’n moment vallen er zoveel kwartjes. Ik weet wat het is, ik heb zelf ook een meerlingdeel verloren, enwas me er nooit van bewust. Door deze ontdekking en healing hierop is mijn diepe eenzaamheid verdwenen.

– Begeleiden van mensen die te maken hebben gehad met narcisme om hun eigen identiteit te hervinden.

× Hoe kan ik je helpen?