Oeroude Wijsheid 

Mijn werkwijze
Als coach laat ik met name vrouwen hun ware verbindingen met zichzelf herstellen. Ik help dus graag trauma’s, of bepaalde patronen doorbreken. Met als doel deze voorgoed om te zetten in liefdevolle energie. Daarnaast haal ik graag opgeslagen wijsheid, kennis, talent en gaven weer terug naar dit leven.

Heldere gaven
Een paar belangrijke uitgangspunten waarmee ik werk: een positieve mindset, enthousiasme, ontspanning, vertrouwen, intuïtie, mijn heldere gaven (helder weten en helder voelen) en rust. Het proces gedurende dit traject is echt magisch. De uitkomst is niet te voorspellen en is mooier dan je ooit had kunnen verwachten. Je ervaart dit door bijvoorbeeld creatieve middelen, waaronder opstellingen.

Liefdevol energetisch veld
Vanuit het liefdevolle energetische veld waarin we werken, krijg je exact wat je nodig hebt. Dit is het energieveld waarin we vanuit liefde en respect werken met positieve ondersteuning van jouw familiesysteem. Het systeem waarmee je verbonden bent. Het energetische veld opent poorten en geeft toegang tot informatie waar we met ons verstand niet bij kunnen.  Alles wat je loslaat wordt op zo’n moment omgezet in iets positiefs. Dus het is als het ware dat je altijd ruilt voor iets mooiers en jij bepaalt wat je inruilt. Deze werkwijze wordt als zeer positief ervaren.

Transformatie
Ik werk vanuit het vrolijkheid en lichtheid (het drama is namelijk geweest), werken aan jezelf is nog nooit zo bijzonder en leuk geweest. Jouw verlangen staat voorop. Doordat we in het onbewuste veld stappen en je verbinden met de vrouwelijke energie, komen we dichterbij je ware zelf, datgene waarvoor jij hier bent, jouw missie, je levenspad. Dit pad geeft rust, liefde, zelfvertrouwen, eigenwaarde en vrolijkheid voor jezelf en voor de mensen om je heen.

Ik maak gebruik van;
– werken met verlangens
– familieopstellingen en het universele veld;
– innerlijke wijsheid; 
– vrouwelijke energie: zoals yoni eieren, de-armouring en womb awakening;
– healing middels edelstenen of andere krachtinstrumenten veelal vanuit het sjamanisme;
– verbinding met alle innerlijk lagen en ervoor zorgen dat de energie stroomt;
– lichttaal; werken vanuit helder voelen en helder weten;
– deel de wijsheid van de vele leraren die ik heb gehad.

Voor informatie over het aanbod. Klik op de afbeeldingen en je wordt geleid naar de pagina waarin je nog meer informatie vindt.

In verbinding met jezelf, verloopt het leven veel makkelijker, leuker en vooral met heel veel plezier.  

Sleutelsessie en individuele Trajecten

Na de sleutelsessie wordt je ZIJN liefdevol zichtbaar. Vervolgens kun je een passend aanbod aangeboden krijgen in de vorm van een traject.
Om op diepgaand niveau belemmeringen om te zetten in positiviteit het is zowel werk als persoonlijk gerelateerd.
Door middel van een energetische tekening, systemisch werk en intuïtieve coaching waar ik mijn heldere gaven inzet voor jou.
Voor jeugd- en gezinsprofessionals is dit ook als reflectie te gebruiken bij het SKJ.

Een individueel traject voor ondernemers die vanuit passie werken.
Je gaat je passievolle onderneming verder uitbreiden. Waarbij je leert je gaves en talenten verder te ontdekken en in te zetten vanuit vrouwelijke energie, waardoor het moeiteloos bij je past.
Tijdens het passietraject gaat het erom dat jij jouw gave en talent neerzet op een manier die bij je past. Ook rol je je onderneming verder uit, zodat het meer op jouw manier gaat en je minder hard hoeft te ‘werken’. We gaan je energetische veld van liefde vergroten. Hierdoor ontvang je nieuwe leuke dingen, op alle gebieden (kracht, liefde en geld). Blokkades (zoals angst of gevoel van tekort) worden getransformeerd tot liefde, overvloed én het gevoel van meer vrijheid. Niet alleen heeft het traject invloed op je onderneming, ook op je gezin en je familiesysteem. Je leert bewust met de mannelijke en vooral vrouwelijke energie te werken

Dit is een next level programma, voor de vrouw met nog diepere verlangens! 
Met het programma The Queen krijg je 
als vrouw de mogelijkheid om een nog diepere verbinding met jezelf te maken, dan je al deed. Dit vanuit een eeuwenoude wijsheid uit het oude China. Werkwijze womb-awakening, mogelijkheid tot het gebruik van yoni eieren, de-armouring tools en de wijsheid van je vagina.
Zo ervaar je nog diep vertrouwen en kom je in aanraking met het gebied van overvloed’. Je richt je eigen leven als het ware in, op een manier die dichtbij je staat. Dat doe je door je te verbinden met je vrouwelijke intuïtie, jouw vrouwelijke wijsheid. Zo kom je in contact met een diepere laag van jezelf, met je eigen energiebron. Je eigen wijsheid, je innerlijke energiebron, jouw eigen overvloed vanuit zachtheid en plezier.

De Connectie van Coachnest voor de man/vrouw die verlangens heeft en stappen wil blijven zetten. 
Bij De Connectie zal mijn Weekplanner je kompas zijn.
Je deelt grote en kleine successen en jouw verlangens.
Elke week kom ik Live in de besloten FB groep met afgestemde wijsheid.
We hebben maandelijks contact via Zoom op een moment dat het iedereen uitkomt.
Door alles te integreren, te delen en mooie doelen te stellen, groeien we samen. Ieder uniek mens op zijn eigen manier. Het delen van verlangens zorgt ervoor dat je samen groeit.

Voor gezins- en jeugdzorgprofessionals is het mogelijk dit te gebruiken voor reflectiepunten voor jouw SKJ registratie.

Academie: Online Programma’s

Diepgaande natuurlijke transformatie door middel van een persoonlijk individueel online traject. Waarbij je de verschillende lagen (mentaal, emotioneel, lichamelijk, systemisch en spiritueel) in jezelf ontdekt en positief in gaat zetten om deze voor je te laten werken.
Dit kan in combinatie met Academie Diamant waarbij er groepssessies en een indivuele sessies aan toegevoegd worden. Voor jeugd- en gezinsprofessionals is dit ook als reflectie te gebruiken bij het SKJ.

Wil je leren om jezelf energetisch af te schermen en op te schonen van negativiteit of ongewenste energieën van anderen?
Geldt dit ook voor je hooggevoelige kinderen en je huis, met als doel dat jij en je kinderen in je kracht blijven?
Je leert werken met praktische technieken die je makkelijk kan integreren in je dagelijks leven. De start van dit programma is 16 mei 2022.
Je vindt hieronder meer informatie en je kan jezelf op de wachtlijst zetten.

Narcisme

Binnenkort beschikbaar om via de website te bestellen.
Informatie voor slachtoffers van mensen met narcisme.

Heb je nu al belangstelling neem gerust contact op.
Dit onderdeel bevat informatie materiaal om te lezen en twee video’s.

Belangrijkste topics:
– Hoe herken je een narcist
– Verschil tussen mannelijke en vrouwelijke narcist.

– Wat je kan doen?
– Hoe kun jezelf bevrijden van een narcist.

 

 

 

Tijdens de online masterclass de Oerkracht van de Baarmoeder ga ik hier dieper op in op verborgen kracht.
– Wat is de kracht van de baarmoeder
– Wat de mogelijkheden voor jou zijn.
– Over vergroten van vertrouwen in je leven.
– Welke rol de baarmoeder daarin kan spelen.
– Hoe je je levensenergie aan of uitzet.
Vanuit lichtheid en vrolijkheid neem ik je mee in de achtergronden en wijze lessen en oerkracht van de baarmoeder.
De oerkracht van de baarmoeder.
Het is een replay dus je kan hem in je eigen tijd terugkijken.
 
Tekening gemaakt tijdens FB live door Gerjanne ?toen ik vertelde over deze masterclass.

Specialisme;
– Passies en talenten ontdekken van mensen en deze zo vormgeven en laten integreren in hun leven. Op zo’n manier dat het voor een doorbraak in het leven van de ander zorgt en dat alle puzzelstukjes op hun plek vallen.
– Ik begeleid mensen, die onbewust deel hebben uitgemaakt van een tweeling of meerling. Ik blijk een gave te hebben om dit verborgen stuk zichtbaar te maken. Ik vind het belangrijk dat mensen dit stukje van henzelf echt ervaren dan dat ze het van mij horen. Want op zo’n moment vallen er zoveel kwartjes. Ik weet wat het is, ik heb zelf ook een meerlingdeel verloren, maar was me er nooit van bewust. Door deze ontdekking en healing hierop is mijn diepe eenzaamheid verdwenen.
– Begeleiden van mensen die te maken hebben gehad met narcisme om hun eigen identiteit te hervinden.

Webshop

Deze weekplanner draait om JOU! Deze weekplanner is ideaal, onder andere door de instructie en opmaak. In de eerste plaats gaat het om jou en vervolgens pas om je doelen en deadlines. Deze planner heb ik zelf samengesteld met mijn team en werkt echt voor mij. Dat gun ik jou ook. Het is een ideaal middel om je persoonlijke doelen en overige taken met plezier te behalen. Vooral omdat je elke week weer opnieuw kan beginnen. Dat is echt super fijn. Dus wil jij dit ook op jouw unieke manier doen, dan ondersteunt de weekplanner je echt hierbij. De weekplanner van 52 pagina’s, met levenswiel en whiteboardstift, maakt elke week tot een succes. 

Dus wil jij dit ook op jouw unieke manier doen, dan ondersteunt de weekplanner je echt hierbij inclusief begeleidende video.

Van Chaos naar Focus & Plezier

Wil jij ook meer regie in je leven en kracht halen uit lastige situaties waardoor je positieve verandering aanbrengt in je leven. Waardoor je nog serieuzer genomen wordt?
Wil je meer plezier en zien waar je nog meer winst uit kan halen. Vind je het prettig om situaties te overstijgen en te overzien? Dit stappenplan zorgt ervoor dat nare situaties interessant en leerzaam worden op een niveau wat je nog niet voor mogelijk hield. Wat er namelijk vaak gebeurd is dat we bij de gevolgen blijven hangen en hier moeilijk uitkomen. Door deze methode ontdek je wat je daadwerkelijk wilt, wat je verlangen is. Hiermee kom je los te staan van het oordeel. Je bevrijd jezelf uit de situatie. Het maakt het daarna gemakkelijk om jezelf uit te spreken met behoud van contact. Ben je nieuwsgierig geworden?
Dan is het G-stappenplan echt iets voor jou!

Je ontvang het e-book, een video en een concreet stappenplan.

Wil jij 2021 afsluiten en 2022 op een positieve en intuïtieve manier in stappen?
Doe dan mee met de Vierdaagse: Vier je verlangen.
We starten op woensdag 29 december en eindigen zondag 2 januari, tijdens nieuwe maan.
Waardoor we kunnen meeliften op de nieuwe maan-energie.

Graag neem ik je aan het einde van dit jaar mee op een bijzonder avontuur. Je laadt jezelf op en ontlaadt jezelf vanuit vrouwelijke energie. Wil je ook stilstaan bij jezelf en voelen waarnaar je echt verlangt? Je zult merken dat je leven nog nét iets leuker, relaxter of spannender kan. Ik geef je graag die extra kans om je leven vanuit verlangen vorm te geven.

Het is magisch door gebruik te maken van de vierdaagse om vanuit intuïtie al in te tunen op 2022 waardoor je door leven makkelijker en leuker vorm geeft.
Bij het VIP aanbod krijg je de weekplanner inclusief verzendkosten voor een waanzinnig aanbod! Wil je deelnemen en de weekplanner ophalen neem dan even contact met mij op.

× Hoe kan ik je helpen?