Mijn waarden bij Coachnest

Ik neem je mee op avontuur
Samen ontdekken we waar jouw energie zit. Energie geeft jouw power en plezier. Door op avontuur te gaan, gaan we ontdekken en erkennen. Zo kunnen we behouden wat ons lief is en loslaten wat van een ander is. We worden ons meer bewust van alles in en om ons heen. En je krijgt een vrolijk leven.

Ik verhoog je bewustzijn
Ik help je om aanwezig en alert te zijn in het hier en nu en deze informatie te vertalen, zonder oordeel. Waardoor je je meer bewust wordt en inzicht krijgt in waar je vandaan komt en wat er doorspeelt in je leven. Dit maakt ook het doel waarom je in deze wereld bent helderder. Je weet wat je te doen hebt. Hierdoor zorgen we dat je dichtbij jezelf en je talenten blijft.

Ik breng je bij jezelf
Je gaat weer én meer verbinden met jezelf. Dit vanuit liefde, zonder oordeel. Door open te staan voor alles wat er ontstaat en in je omgaat. Vanuit rust en contact met jezelf, ervaar je meer vertrouwen in jezelf. Als je vrij bent van blokkades, heb je ruimte om de ander te zien. Hierdoor verbetert het contact met de mensen om je heen.

Dit is de kern achter mijn bedrijf
Vanuit bewustzijn wordt je doel helder en kan je vol energie het avontuur met de mensen om je heen aangaan. Het zorgt voor verbinding en openheid, door ruimte, inzicht en rust bij jezelf. Hierdoor ervaar je meer plezier en energie om te zorgen voor de mensen om je heen. Dus vanuit groei bij jezelf ontstaat er vervolgens groei en verbinding bij de mensen om je heen.

            Stap in je Grootsheid en ga Stralen!               

Hoe ziet jouw leven eruit wanneer je in je Grootsheid staat? Je maakt contact met je talent en unieke gaven. Hierdoor gaat jouw energie op alle gebieden stromen. De essentie is: wanneer je doet waar jij je goed bij voelt, kun je veel mensen raken, blij kan maken of helpen. Wanneer je deze positieve energie voelt stromen, straal je dit vanzelf uit naar anderen. Dat is toch waanzinnig!

– Je krijgt inzicht in wat voor jou belangrijk is, bijvoorbeeld binnen je werk, je relatie of iets anders wat je graag wilt realiseren.
– Je zult meer gaan schitteren, omdat je weet waar je talent ligt.
– Mensen zullen je eerder zien staan, omdat je jouw Grootsheid leeft.
– Je ontdekt jouw talent of kracht in combinatie met je werk.
– Je ervaart zelfvertrouwen en blijdschap.
– Je creativiteit gaat stromen en je trekt positiviteit aan.
– Deze positieve verandering begint direct en is blijvend, omdat je vanuit je eigen bron (source) leeft.

De dag Stap in je Grootsheid en ga Stralen is speciaal op jou afgestemd. Waarbij je vanuit positiviteit je Grootsheid gaat transformeren. Alles wat in de weg zit om je Grootsheid te leven, transformeren we naar kracht en positiviteit. Vanuit jouw vertrouwen leid je je leven van jouw dromen en wensen.
Voorafgaand aan deze dag, neem ik telefonisch contact met je op, om goed met je af te stemmen. Je krijgt ook informatie toegestuurd in de vorm van een werkboek met filmpjes, informatie en tips.

Groei vanuit je stralende kern!

Ik ben benieuwd wat Stap in mijn Grootsheid voor mij zou kunnen betekenen

Een paar belangrijke bestanddelen van Stap in je Grootsheid zijn: een positieve mindset, positieve energie, ontspanning en rust. Het proces gedurende deze dag is echt magisch. De uitkomst is niet te voorspellen. Je ervaart dit door bijvoorbeeld creatieve middelen, waaronder opstellingen.

Van het energetische veld waarin we werken, krijg je exact wat je nodig hebt. Dit is het energieveld waarin we vanuit liefde en respect werken met jouw familiesysteem. Het systeem waarmee je verbonden bent. Het energetische veld opent poorten en geeft toegang tot informatie waar we met ons verstand niet bij kunnen. Deze werkwijze wordt als zeer positief ervaren. Doordat we in het onbewuste stappen op deze dag, komen we dichterbij je missie, je levenspad. Dit pad geeft rust, liefde, zelfvertrouwen en vrolijkheid. Het omzetten van blokkades in positieve energie is hierbij belangrijk. Alles wat je loslaat wordt op zo’n moment omgezet in iets positiefs.

De ervaring met coaching van Angela was voor mij helend. Precies wat ik nodig had. Onbewust had ik in mijn visionboard zoveel clues gezet over mijzelf, mijn leven en het kind in mij. Angela haalde die een voor een boven water, wat elke keer als positieve verrassing kwam.

Ik had geen idee wat ik eigenlijk zocht, maar ik heb steeds met kleine stapjes mijn gevoel gevolgd. En ook verwoord. Dankzij Angela haar begeleiding hadden al deze kleine stapjes echt een MEGA impact. Tijdens de sessie was het alsof er een engel naar mij kwam en mij de kracht gaf om te doen wat ik te doen had. Er bleek onwijs veel verdriet in mij te zitten. Wat ik niet helemaal door had. Ik dacht dat het eruit was. En doordat dat verdriet nu de ruimte kreeg was het onwijs bevrijdend  voor mij. Na de sessie voelde ik me vrij. Ik kan mijn emoties aan, ik kan ze uiten en er kan laten zijn. Hoe klein of groot mijn emoties ook  zijn. Tevens heeft het gezorgd voor een enorme rust. Ik ervaar dat ik beter voor mezelf kan zorgen, doordat ik duidelijker heb wat ik wil en nodig heb. Ik laat anderen nu meer zien wat er in mij omgaat. Ik heb meer ruimte voor de belangrijkste mensen om me heen.

Als je ervoor openstelt dan is het echt magisch om mee te maken.

Hasse Cox

Visual Thinker

Wil jij dat ook?? Meld je aan voor informatie

Al jaren doe ik onderzoek binnen de jeugdhulpverlening over welke vorm van coaching het meest effectief is. Eveneens naar wat bijvoorbeeld wordt herinnerd na een coachingstraject. Vrijwel alle personen geven aan dat ervaringsgerichte opdrachten beklijven. Omdat degene zelf meedoet: door te spreken, denken en ervaren, dus door de zintuigen (op mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel gebied) erbij te betrekken. Hierdoor ontstaat er rust en wordt er een positieve keuze vastgelegd.  Ik heb bovendien gemerkt dat de meeste en mooiste inzichten en veranderingen naar je toekomen als je je ontspannen en vrolijk voelt.

Wil je ook op een heel relaxte en vrolijke manier in je Grootsheid stappen? Op gebied van je werk, je relatie of je droom? We gaan werken met jouw grootste verlangen. Dit verlangen maken we zichtbaar door visualisatie. Je ervaart hoe je je op zo’n moment voelt. Daarna werken we met een opstelling (zie hierboven). Het wordt een dag om nooit meer te vergeten. Je gaat vol positieve energie naar huis. Hierdoor trek je dingen naar je toe die zullen passen bij jouw Grootsheid, zoals zelfvertrouwen, waardering en positiviteit.

De effecten nogmaals op rij;

Je krijgt inzichten en je energie zal gaan stromen. Naast dat je jouw talent ontdekt, krijg je tools om rust te vinden. Je komt in een hoge energie frequentie, waardoor je positiviteit naar je toe gaat trekken. Dit alles zonder dat je al teveel moeite hoeft te doen, omdat het op je levenspad komt. Na deze periode zal je leven niet meer hetzelfde zijn, omdat je mindset is veranderd en je energie in jouw voordeel stroomt.

Dat is toch waanzinnig!

Vanaf €222,00 exclusief BTW ben je er ook bij! 

Dit krijg je gedurende het proces:

 • Voorbereidingsprogramma. Dit programma bevat informatie, kennis en filmpjes die helpen om het maximale en optimale uit de dag te halen en het proces positief te beïnvloeden. 
 • Een uitgebreid werkboek.
 • Een coachcall, waarbij we achteraf telefonisch contact hebben en afstemmen op je grootsheid en wensen.

De dag waarop we in je Grootsheid stappen, zodat jij zal gaan stralen.

De gehele dag is volledig verzorgd, dus inclusief het materiaal, de lunch, hapjes, drankjes.

Spreekt Stap in je Grootsheid je aan? Neem dan contact op via onderstaand formulier. 

 

Ja, ik wil ook in mijn Grootsheid stappen en gaan Stralen!

Interesse in een

Individueel traject

Systemisch werk en het verlangen

Een coachvraag op basis van het verlangen zet je in de juiste energie en geeft jouw richting daar waar je wilt zijn.

Binnen systemisch werk is de (familie)opstelling een belangrijke methode. Om in beeld te brengen hoe je verbonden bent met jouw systeem van herkomst en met de geschiedenis van het systeem. Eveneens ben je verbonden met alle gebeurtenissen die daarin hebben plaatsgevonden. Verstrikkingen en terugkerende thema’s komen door de (familie)opstelling aan het licht. Mijn methode, opstelling van het verlangen, geeft je inzicht in de herkomst en het ontstaan van het probleem én het toont de richting aan waarin de oplossing gevonden kan worden. Deze combinatie zorgt naderhand voor rust, duidelijkheid, helderheid en energie.

Binnen de sessie opstelling van het verlangen werken we vanuit het principe van wat er ontstaat en zichtbaar mag worden. Dit is ook afhankelijk van tijd. Deze methode geeft richting aan waar je naar toe wilt. We kijken wat jou blokkeert en wat opgelost mag worden. We vergroten jouw autonomie en jouw vermogen om je eigen leven vorm te geven, in verbondenheid met de ander.

Mijn werkwijze

De representanten (eventueel in de vorm van briefjes) geven informatie over het familiesysteem van de cliënt. Wat iets anders kan zijn dan je zelf denkt te weten. Omdat de representanten aangeven wat er op een onderliggend niveau wordt ervaren. Niet op gedragsniveau, dus wat mensen aan elkaar laten zien, maar de laag daaronder. Je kunt echter ervaren dat hetgeen gezegd wordt kloppend is. Wanneer we samenwerken, vertrouw ik op mijn intuïtie. Ik kan iemand haarscherp invoelen en lezen, waarbij ik deze informatie teruggeef zonder dat ik daarover een oordeel vel.

Stappen van de sessie

 • Voordat de sessie begint, vul je thuis een ondersteunende vragenlijst in en houden we een kennismakingsgesprek.
 • Aan het begin van de sessie bepalen we samen een coachvraag.
 • Ik maak een persoonlijke tekening van je coachvraag.
 • We starten met representanten of briefjes met daarop woorden geschreven, die te maken hebben met je coachvraag. De teksten op de briefjes zijn niet zichtbaar (blind), zodat ook ik niets kan beïnvloeden en verstrikkingen zichtbaar worden.
 • Jij legt de briefjes op een plek in de ruimte waar ze voor jou prettig liggen of je denkt waar ze horen te liggen.

De briefjes kunnen ook vastgehouden worden door representanten (zonder dat ze weten wie of wat ze zijn). Vanuit deze positie worden mijn waarnemingen scherper om je te ondersteunen bij het oplossen van je coachvraag.

 • Ik ga vervolgens naar de representanten (briefjes) toe en ik geef je informatie over mijn gedachten, gevoelens en lichamelijke gewaarwordingen.
 • Je neemt deel in het veld.
 • Verder komt er interactie tussen de briefjes tot stand en worden de blokkades en emoties zichtbaar.
 • Jij stopt je emoties symbolisch in een steen en we bepalen waar deze steen energetisch behoort.

Energetisch

Ter ondersteuning van de sessie kan ik energetisch werk inzetten als dat het proces ondersteund. Hiervoor kan ik gebruik maken van energieën van Shamballa en Reiki en/of edelstenen. Het is belangrijk is de mannelijke en vrouwelijke energie te verbinden. Het doel van de edelstenen is dat energiebanen weer met elkaar verbonden raken en dat alles weer gaat stromen. Deze energie komt ten bate van jouw proces.

De individuele sessies duren gemiddeld 1,5 uur. De richtlijn voor de eerste sessie is  €50,00, echter na afloop mag je zelf bepalen wat je het waard vindt. De vervolgsessie kosten €133,00 incluis BTW. 

Per dagdeel plan ik minimaal één en maximaal drie sessies. Dat doe ik om jou optimaal te begeleiden en echt in de kern te werken. 

Uniek exclusief traject

Een traject speciaal op je afgestemd, wat bijdraagt om je mooiste leven vanuit vertrouwen, intuïtie en zoveel mogelijk positiviteit. Het traject bestaat uit 5 sessies, 4 telefonische gesprekken, online programma met werkmap en app en mail contact en eventueel aangevuld met 3 groepssessies. We werken volledig samen en gaan ontdekken wat je belemmert en dit omzetten zodat het in je voordeel gaat werken. 

Ik ben benieuwd wat een individueel traject voor mij zou kunnen betekenen

Intuitief schrijfavontuur

Intuïtief op schrijfavontuur in het IJssellandschap. Doordat we deze dag met meerdere mensen beleven, verhogen we het trillingsniveau, waardoor er een fijne energie ontstaat wat ons bij onze kern brengt. Je komt volledig in het hier en nu. Los van al je gedachten, los van alles wat moet, je komt volledig bij jezelf. Je krijgt informatie die je vertelt welke stap je mag gaan zetten en wat daarbij helpend is. Een moment om op te laden.

Intuitief schrijfavontuur in samenwerking met Marion Goossen tekstschrijver.Vanuit wensen en intentie gaan we naar buiten, schrijven we op wat we zien, deelden we veel met elkaar en met het papier. We laten afvloeien wat we niet meer nodig hebben en zetten dit om. Na afloop van de wandeling  dwarrelen alle indrukken nog na in onze hoofden om ze vervolgens intuïtief uit te werken in mooie krachtige en creatieve resultaten. Je leert om intuitief te schrijven en jezelf op te laden en vol energie weer naar huis te gaan.  Dit is een dag die nog lang, zeker een maand, positief doorwerkt. Tevens krijg je handvatten zodat je het zelf ook thuis kan doen waar en wanneer je het maar wilt. Om weer in een positief gevoel te komen.

Kosten voor deelname: €45,00 per persoon incluis 21% btw. Een volledig verzorgde dag incluis lunch, versnaperingen, koffie en thee.

Marion Goossens tekstschrijver heeft een passie voor creatief schrijven. Haar kracht zit in verborgen verhalen te laten ontdekken. https://www.puurtaal.com/

Groei vanuit je stralende kern!

Ik heb interesse in het intuïtief schrijfavontuur

Data

Teamdag

Opstellingsavond

De opstellingsavond is uitermate geschikt als je nog geen ervaring hebt met opstellingen en mijn manier van werken. Je kan dan ook kennismaken met mijn manier van coachen. Jij krijgt een persoonlijke opstelling, maar ook in de andere opstellingen krijg je een persoonlijk kado door middel van een inzicht, gevoel of ervaring. Je krijgt op die avond, wat je op dat moment nodig hebt.
Tijdens deze opstellingsavond gaan we door middel van een oefening bij het gevoel komen wat voor jou heel erg prettig is. Dit gaan we ook verankeren, zodat je hier altijd naar terug kan, meestal is het na de avond al geïntegreerd. Dus niet alleen tijdens de workshop zal je dit ervaren, maar je gaat dit ook meenemen naar huis.
 
Als je je aanmeldt, krijg je een bevestiging en kan je gebruik maken van een telefonisch gesprek, zodat je geheel voorbereid deel neemt aan de avond. Dit telefoongesprek is geheel vrijblijvend, dus het hoeft niet, maar wel hartstikke leuk. Wil je dat ook? Meld je dan aan voor de avondworkshop van maximum 4 personen.
 
Kosten zijn €33,00 per avond
 
Groei vanuit je stralende kern!

Ik heb interesse in een opstellingsavond

Data

Veel gestelde vragen

Familieopstellingen is een methode om problemen op te lossen die ontstaan zijn, in veelal eerdere generaties. Het kan ook zijn dat er in dit leven vervelende situaties hebben gespeeld of nog spelen, waarbij de oorzaak ook in eerdere generaties ligt. Als dit zichtbaar gemaakt wordt, geeft dit veel rust, plezier, ruimte en gaat de liefde weer stromen. Niet alleen voor degene zelf, maar ook voor de rest van de familie.   

Je kan ook op verschillende manieren deelnemen.
– Je kan een vraag indienen.
– Je kan meedoen als representant
– Je kan meedoen als geïnteresseerde (dus toekijkt), ook een belangrijke taak. Het gaat erom dat jij datgene doet wat goed voelt en dat beslis je vaak op dat moment.

Ik wil een vraag voorleggen. Wat is nou een ‘goede’vraag?
Hoe moet ik deze formuleren?
Dat kan door de volgende stappen.
1. Door te kijken naar iets waar je niet blij mee bent of waar je je aan irriteert.
2. Dan kun je vervolgens kijken, maar wat wil ik dan wel.
3. En je kan daarna je verlangen verbinden, door één van de meest persoonlijke waarden hieraan te koppelen (jouw verlangen).
Voorafgaand aan de workshop is er telefonisch contact, waarbij al gekeken wordt naar de vraag. Tijdens een workshop wordt je hier in begeleid door mij. Eigenlijk hoef je alleen jezelf mee te nemen.

Als representant ga je teruggeven wat je ervaart bij een opstelling (je maakt contact met het woord op het blaadje) Vaak bestaat er vooraf een angst, wat nou als ik niets ervaar. Dan is dat is ook prima, omdat op dat moment dat het enige en juiste antwoord is.

Dat is ook het mooie aan opstellingen als we bezig zijn, dat goed of fout geen rol speelt.

Nog meer suggesties voor onderwerpen:

– Meer inzicht te krijgen in jouw verlangen (aan de hand van een vragenlijst) Dus ik zou heel graag deze persoonlijke waarde meer in mijn leven willen ervaren.
– Een vraag over jouw ouders
– Een vraag over iets wat in jouw familie of tussen mensen speelt.
– Een vraag over een van jouw kinderen.
– Een vraag over jouw werk, taak.
– Een vraag over jouw baas of collega.
– Een vraag over jouw huisdier.

Groei vanuit je stralende kern!