Dit is de kern achter mijn praktijk

Vanuit bewustzijn wordt je doel helder en kan je vol energie het avontuur met de mensen om je heen aangaan. Het zorgt voor verbinding en openheid, door ruimte, inzicht en rust bij jezelf. Hierdoor ervaar je meer plezier en energie om te zorgen voor de mensen om je heen. Dus vanuit groei bij jezelf ontstaat er vervolgens groei en verbinding bij de mensen om je heen.

Een paar belangrijke bestanddelen van connect zijn: een positieve mindset, positieve energie, ontspanning, vertrouwen en rust. Het proces gedurende dit traject is echt magisch. De uitkomst is niet te voorspellen en is mooier dan je zou verwachten. Je ervaart dit door bijvoorbeeld creatieve middelen, waaronder opstellingen.

Van het energetische veld waarin we werken, krijg je exact wat je nodig hebt. Dit is het energieveld waarin we vanuit liefde en respect werken met positieve ondersteuning van jouw familiesysteem. Het systeem waarmee je verbonden bent. Het energetische veld opent poorten en geeft toegang tot informatie waar we met ons verstand niet bij kunnen. Deze werkwijze wordt als zeer positief ervaren. Alles wat je loslaat wordt op zo’n moment omgezet in iets positiefs. Dus het is als het ware dat je altijd ruilt voor iets mooiers en jij bepaalt wat je inruilt.

Ik werk het lichtheid en plezier, werken aan jezelf is nog nooit zo bijzonder en leuk geweest. Doordat we in het onbewuste stappen op deze dag, komen we dichterbij je missie, je levenspad. Dit pad geeft rust, liefde, zelfvertrouwen, eigenwaarde en vrolijkheid. 

Angela’s manier van coachen.
Fijn, hartelijk, verassend, emotioneel, opluchting, respectvol en vooral ook liefdevol. 

Wendie

Autismecoach

De Academie

 8 Hoe ziet jouw leven eruit wanneer je je verbonden voelt? Dat je contact maakt met je talent en unieke gaven en elke dag hier gebruik van maakt. Waardoor jouw energie op alle gebieden (privé, werk, relaties) gaat stromen. De essentie is namelijk: wanneer je doet waar jij je goed bij voelt, verhoog je je energie level en kun je veel mensen raken, blij kan maken of helpen. Wanneer je deze positieve energie voelt stromen, straal je dit vanzelf uit naar anderen. Dat is toch waanzinnig!

Belangrijkste resultaten na het volgen van de Academie. Je ervaart…:

 • positievere energie en meer plezier in je leven dan daarvoor;
 • dat het contact met anderen beter verloopt en liefdevoller is;
 • meer zelfvertrouwen en zelfrespect;
 • dat je positieve(re) mensen aantrekt;
 • veel meer keuzemogelijkheden en deze komen vanzelf op je pad;
 • meer zekerheid en veiligheid;
 • meer balans in je leven.
 • Je voegt jouw waardevolle bijdrage toe aan deze wereld.
 • Je herstelt je sneller als er iets gebeurt (fysiek en mentaal).
 • Je kan je gedachten beter onder woorden brengen dan hiervoor.
 • Je hebt meer zin in je werk.

De Academie is speciaal op jou afgestemd. Waarbij je vanuit je verlangen en wens als uitgangspunt nemen. Alles wat in de weg zit om je mooiste, leukste en vrolijkste leven te leven, transformeren we naar kracht en positiviteit. Vanuit jouw vertrouwen, rust en vrijheid leid je je leven van jouw dromen en wensen.

Enkele reacties vanuit de groep na een eerste dag.
Ik ben nog nooit zo blij geweest met iets wat ik gemaakt heb.
Ik heb zoveel inspiratie.
Ik heb stappen gezet binnen mijn werk om meer met mijn talent te gaan werken.

Beluister ook de podcast op i-tunes van Tess Fliers: Eigenaresse van Inpluggen op je Leven.
Om deze Episode te beluisteren klik dan hier en geniet ervan.
Episode 26: Dit is mijn doorbraak door de opstellingen van Angela 🙏🏼❤
Ik neem je mee in mijn eigen ervaringen als ‘klant’ tijdens een opstellingsworkshop. Magisch en wat een cadeautjes! 💫

Deze dag waar hierboven over gesproken wordt door Tess is inmiddels uitgebreid tot een academie die op 6 april 2020 is gestart met een fantastische groep deelnemers en inmiddels afgerond. 
Ronde 2 van deze training start op vrijdag 18 september.

‘voel – draai – verbind’

Ik wil graag meer lezen over de Academie

Individuele coaching 
Nu ook online

Familieopstellingen en het verlangen

Een coachvraag op basis van het verlangen zet je in de juiste energie en geeft jouw richting daar waar je wilt zijn.

Binnen systemisch werk is de (familie)opstelling een belangrijke methode. Om in beeld te brengen hoe je verbonden bent met jouw systeem van herkomst en met de geschiedenis van het systeem. Eveneens ben je verbonden met alle gebeurtenissen die daarin hebben plaatsgevonden. Verstrikkingen en terugkerende thema’s komen door de (familie)opstelling aan het licht. Mijn methode, opstelling van het verlangen, geeft je inzicht in de herkomst en het ontstaan van het probleem én het toont de richting aan waarin de oplossing gevonden kan worden. Deze combinatie zorgt naderhand voor rust, duidelijkheid, helderheid en energie.

Binnen de sessie opstelling van het verlangen werken we vanuit het principe van wat er ontstaat en zichtbaar mag worden. Dit is ook afhankelijk van tijd. Deze methode geeft richting aan waar je naar toe wilt. We kijken wat jou blokkeert en wat opgelost mag worden. We vergroten jouw autonomie en jouw vermogen om je eigen leven vorm te geven, in verbondenheid met de ander.

Mijn werkwijze

De representanten (in de vorm van briefjes) geven informatie over het familiesysteem van jou. Wat iets anders kan zijn dan je zelf denkt te weten. Omdat de representanten aangeven wat er op een onderliggend niveau wordt ervaren. Niet op gedragsniveau, dus wat mensen aan elkaar laten zien, maar de laag daaronder. Je kunt echter ervaren dat hetgeen gezegd wordt kloppend is. Wanneer we samenwerken, vertrouw ik op mijn intuïtie. Ik kan iemand haarscherp invoelen en lezen, waarbij ik deze informatie teruggeef zonder dat ik daarover een oordeel vel.

Stappen van de sessie

 • Voordat de sessie begint, vul je thuis een ondersteunende vragenlijst in en houden we een kennismakingsgesprek.
 • Aan het begin van de sessie bepalen we samen een coachvraag.
 • Ik maak een persoonlijke tekening van je coachvraag.
 • We starten met representanten of briefjes met daarop woorden geschreven, die te maken hebben met je coachvraag. De teksten op de briefjes zijn niet zichtbaar (blind), zodat ook ik niets kan beïnvloeden en verstrikkingen zichtbaar worden.
 • Jij legt de briefjes op een plek in de ruimte waar ze voor jou prettig liggen of je denkt waar ze horen te liggen.

De briefjes kunnen ook vastgehouden worden door representanten (zonder dat ze weten wie of wat ze zijn). Vanuit deze positie worden mijn waarnemingen scherper om je te ondersteunen bij het oplossen van je coachvraag.

 • Ik ga vervolgens naar de representanten (briefjes) toe en ik geef je informatie over mijn gedachten, gevoelens en lichamelijke gewaarwordingen.
 • Je neemt deel in het veld.
 • Verder komt er interactie tussen de briefjes tot stand en worden de blokkades en emoties zichtbaar.
 • Jij stopt je emoties symbolisch in een steen en we bepalen waar deze steen energetisch behoort.

Energetisch

Ter ondersteuning van de sessie kan ik energetisch werk inzetten als dat het proces ondersteund. Hiervoor kan ik gebruik maken van energieën van Shamballa en Reiki en/of edelstenen. Het is belangrijk is de mannelijke en vrouwelijke energie te verbinden. Het doel van de edelstenen is dat energiebanen weer met elkaar verbonden raken en dat alles weer gaat stromen. Deze energie komt ten bate van jouw proces.

De individuele sessies duren gemiddeld 2 uur. De richtlijn voor de eerste sessie is  €60,00, echter na afloop mag je zelf bepalen wat je het waard vindt. De vervolgsessie kosten €150,00 incluis BTW. Dit is ook online mogelijk, heel praktisch vanuit je eigen huis, je krijgt dan een beveiligde link toegestuurd.

Per dag plan ik minimaal één en maximaal drie sessies. Dat doe ik om jou optimaal te begeleiden en echt in de kern te werken. 

Uniek exclusief traject zie Academie

Een traject speciaal op je afgestemd, want iedereen is uniek. De Academie versterkt je fundament en verbindt verschillende niveaus met elkaar. Waardoor jouw gedachten, gevoel en gedrag op elkaar afgestemd worden en je ontdekt krachtbronnen die je ondersteunen. Je ontvangt je eigen levensplan die je ondersteunt in je leven. Je ervaart keuzevrijheid en daardoor meer rust, plezier en vrolijkheid in contact met anderen. Jouw leven komt hierdoor meer in balans en wordt makkelijker en leuker dan daarvoor.

 

 

Op spotify kun je de podcast van Greta Lipman beluisteren. Spirituele mijmeringen.
Klik hier om haar ervaring bij mij te beluisteren.
Episode 10: De wet van aantrekking, impulsen, opstellingen en rijangst.

Greta Lipman

Eigenaresse, kunstenares en energetisch coach van Innerbelief

Ik ben benieuwd wat deze coaching inhoud

De ervaring met coaching van Angela was voor mij helend. Precies wat ik nodig had. Onbewust had ik in mijn visionboard zoveel clues gezet over mijzelf, mijn leven en het kind in mij. Angela haalde die een voor een boven water, wat elke keer als positieve verrassing kwam.

Ik had geen idee wat ik eigenlijk zocht, maar ik heb steeds met kleine stapjes mijn gevoel gevolgd. En ook verwoord. Dankzij Angela haar begeleiding hadden al deze kleine stapjes echt een MEGA impact. Tijdens de sessie was het alsof er een engel naar mij kwam en mij de kracht gaf om te doen wat ik te doen had. Er bleek onwijs veel verdriet in mij te zitten. Wat ik niet helemaal door had. Ik dacht dat het eruit was. En doordat dat verdriet nu de ruimte kreeg was het onwijs bevrijdend  voor mij. Na de sessie voelde ik me vrij. Ik kan mijn emoties aan, ik kan ze uiten en er kan laten zijn. Hoe klein of groot mijn emoties ook  zijn. Tevens heeft het gezorgd voor een enorme rust. Ik ervaar dat ik beter voor mezelf kan zorgen, doordat ik duidelijker heb wat ik wil en nodig heb. Ik laat anderen nu meer zien wat er in mij omgaat. Ik heb meer ruimte voor de belangrijkste mensen om me heen.

Als je ervoor openstelt dan is het echt magisch om mee te maken.

Hasse Cox

Visual Thinker

Ik ben benieuwd wat deze coaching inhoud

Intuitief schrijfavontuur

Intuïtief wandelen door het IJssellandschap. Omdat we deze dag met meerdere mensen beleven, ontstaat er een fijne energie ontstaat die ons bij onze kern gaat brengen. Je komt volledig in het hier en nu. Los van al je gedachten en even helemaal bij jezelf. Deze workshop is een moment dat je mooie inzichten ontvangt door middel van intuïtief schrijven. Het laat je zien waar je staat en wat je verder helpt. Deze workshop transformeert als je dat wil ook blokkades. Een moment om op te laden en een moment om los te laten wat je niet meer dient.

Een prachtig moment om vol inspiratie en energie het weekend te beginnen. Tevens krijg je handvatten zodat je zelf ook (intuïtief) gedichten leert schrijven. Waar en wanneer je het maar wilt.

Transformaties die ontstaan zijn naar aanleiding van deze schrijfavonturen. Op een podium staan voor 80 man de boodschap van zichtbaarheid: meer live te vinden op Facebook. Afname van heftige emoties. Open staan en het vinden van een fijne nieuwe relatie. Eindelijk sinds lange tijd weer rust vinden en veiligheid ervaren. Voor iedereen is er een andere boodschap die geheel in lijn is met haar leven. Dit brengt aan het eind ook veel ontroering te weeg. Het is echt een cadeau die iedere vrouw zich mag gunnen.  

Kosten voor deelname: €45,00 per persoon incluis 21% btw. Een volledig verzorgde dag incluis lunch, versnaperingen, koffie en thee.

Marion Goosen tekstschrijver heeft een passie voor creatief schrijven. Haar kracht zit in haar puurheid, verwondering, waardering voor de ander en ontroering https://www.puurtaal.com/

Groei vanuit je stralende kern!

Ik heb interesse in het intuïtief schrijfavontuur

Data

Teamdag

 Volle maan ceremonie 

Eeuwen geleden kwamen mensen/ vrouwen al samen in het licht en de energie van de volle maan om te vieren, te delen en samen te zijn. Na een magische eerste Volle maan ceremonie op een krachtplek in Wijhe volgen er meer. Deze ceremonie is samen met Hanne Muskee gecreëerd.

Het is een cadeau voor jezelf, sta jezelf toe te ontvangen. Je mag loslaten en vrijgeven wat je niet meer dient. Het is goed om de cirkel van geven en nemen te kunnen blijven vullen voor jezelf en door te geven aan anderen. De ceremonie is een moment om de verbinding te maken met jezelf. Om thuis en tot jezelf te komen. Zodat de stemmetjes in jouw hoofd gaan rusten. Het is een moment om te ontspannen, om op te laden en te ontvangen. We gaan door de kracht onze wensen/intenties delen waardoor onze positiviteit en plezier vergroten.

We gaan werken met de unieke kracht van de volle maan op dat moment, elke maan is uniek en met de natuurelementen.  Je gaat met iets unieks en persoonlijks naar huis.  

Alles is volledig verzorgd: koffie/thee/materiaal. Voor de kosten geven wij als richtlijn vanaf € 25,00. 

Ik wil deelnemen aan de Volle maan ceremonie

Data

× Hoe kan ik je helpen?