De kern 

Vanuit bewustzijn wordt je doel helder en kan je vol energie het avontuur met de mensen om je heen aangaan. Het zorgt voor verbinding en openheid, door ruimte, inzicht en rust bij jezelf. Hierdoor ervaar je meer plezier en energie om te zorgen voor de mensen om je heen. Dus vanuit groei bij jezelf ontstaat er vervolgens groei en verbinding bij de mensen om je heen.

Een paar belangrijke bestanddelen van connect zijn: een positieve mindset, positieve energie, ontspanning, vertrouwen en rust. Het proces gedurende dit traject is echt magisch. De uitkomst is niet te voorspellen en is mooier dan je zou verwachten. Je ervaart dit door bijvoorbeeld creatieve middelen, waaronder opstellingen.

Van het energetische veld waarin we werken, krijg je exact wat je nodig hebt. Dit is het energieveld waarin we vanuit liefde en respect werken met positieve ondersteuning van jouw familiesysteem. Het systeem waarmee je verbonden bent. Het energetische veld opent poorten en geeft toegang tot informatie waar we met ons verstand niet bij kunnen. Deze werkwijze wordt als zeer positief ervaren. Alles wat je loslaat wordt op zo’n moment omgezet in iets positiefs. Dus het is als het ware dat je altijd ruilt voor iets mooiers en jij bepaalt wat je inruilt.

Ik werk het lichtheid en plezier, werken aan jezelf is nog nooit zo bijzonder en leuk geweest. Doordat we in het onbewuste stappen op deze dag, komen we dichterbij je missie, je levenspad. Dit pad geeft rust, liefde, zelfvertrouwen, eigenwaarde en vrolijkheid. 

Voor informatie over het aanbod. Klik op de afbeeldingen en je wordt geleid naar de pagina waarin je nog meer informatie vindt.

Individueel aanbod

Om op diepgaand niveau belemmeringen om te zetten in positiviteit door middel van individuele sessies.
Werk en persoonlijk gerelateerd.
Door middel van een energetische tekening, systemisch werk en intuitieve coaching.
Voor jeugd- en gezinsprofessionals is dit ook als reflectie te gebruiken bij SKJ.

Individueel programma

Diepgaande transformatie door middel van een persoonlijk individueel online traject. Waarbij je de verschillende lagen in jezelf ontdekt en positief ombuigt om voor je te laten werken.

Bescherm Jezelf

Wil je leren om jezelf energetisch af te schermen en op te schonen van negativiteit of ongewenste energieën van anderen?
Geldt dit ook voor je hooggevoelige kinderen en je huis, met als doel dat jij en je kinderen in je kracht blijven?
Je leert werken met praktische technieken die je makkelijk kan integreren in je dagelijks leven.

Kaarttrekking en healingsessie

Ik heb een nieuw kaartendeck ontvangen. De kaart die ik trok was mind blowing. Ik werd in het diepst geraakt op zielsniveau. Vanuit positiviteit, plezier, en humor kunnen we daar komen om je kracht te ontdekken en de boodschappen van het leven te vertalen om ze voor je te laten werken. Met vollemaan geef ik een kaartreading op basis van je vraag en ontvang je een healingsessie afgestemd om de universele energie door middel van reiki/shamballa eraan toe te voegen. Ben je er klaar voor jou boodschap te ontvangen? Dat kan via de link hieronder.

Angela’s manier van coachen.
Fijn, hartelijk, verassend, emotioneel, opluchting, respectvol en vooral ook liefdevol. 

Wendie

Autismecoach

Hoe ziet jouw leven eruit wanneer je je verbonden voelt? Dat je contact maakt met je talent en unieke gaven en elke dag hier gebruik van maakt. Waardoor jouw energie op alle gebieden (privé, werk, relaties) gaat stromen. De essentie is namelijk: wanneer je doet waar jij je goed bij voelt, verhoog je je energie level en kun je veel mensen raken, blij kan maken of helpen. Wanneer je deze positieve energie voelt stromen, straal je dit vanzelf uit naar anderen. Dat is toch waanzinnig!

Je ervaart…:

 • positievere energie en meer plezier in je leven dan daarvoor;
 • dat het contact met anderen beter verloopt en liefdevoller is;
 • meer zelfvertrouwen en zelfrespect;
 • dat je positieve(re) mensen aantrekt;
 • veel meer keuzemogelijkheden en deze komen vanzelf op je pad;
 • meer zekerheid en veiligheid;
 • meer balans in je leven.
 • Je voegt jouw waardevolle bijdrage toe aan deze wereld.
 • Je herstelt je sneller als er iets gebeurt (fysiek en mentaal).
 • Je kan je gedachten beter onder woorden brengen dan hiervoor.
 • Je hebt meer zin in je werk.

Welk aanbod je ook kiest, alles is speciaal op jou afgestemd. Waarbij je vanuit je verlangen en wens als uitgangspunt nemen. Alles wat in de weg zit om je mooiste, leukste en vrolijkste leven te leven, transformeren we naar kracht en positiviteit. Vanuit jouw vertrouwen, rust en vrijheid leid je je leven van jouw dromen en wensen. Ik zal je hierbij persoonlijk ondersteunen.

 ‘voel – draai – verbind’

× Hoe kan ik je helpen?