Oerkracht 

Heldere gaven
Een paar belangrijke uitgangspunten waarmee ik werk: een positieve mindset, enthousiasme, ontspanning, vertrouwen, intuïtie, mijn heldere gaven en rust. Het proces gedurende dit traject is echt magisch. De uitkomst is niet te voorspellen en is mooier dan je zou verwachten. Je ervaart dit door bijvoorbeeld creatieve middelen, waaronder opstellingen.

Liefdevol energetisch veld
Vanuit het liefdevolle energetische veld waarin we werken, krijg je exact wat je nodig hebt. Dit is het energieveld waarin we vanuit liefde en respect werken met positieve ondersteuning van jouw familiesysteem. Het systeem waarmee je verbonden bent. Het energetische veld opent poorten en geeft toegang tot informatie waar we met ons verstand niet bij kunnen. Deze werkwijze wordt als zeer positief ervaren. Alles wat je loslaat wordt op zo’n moment omgezet in iets positiefs. Dus het is als het ware dat je altijd ruilt voor iets mooiers en jij bepaalt wat je inruilt.

Transformatie
Ik werk vanuit het vrolijkheid en lichtheid (het drama is namelijk geweest), werken aan jezelf is nog nooit zo bijzonder en leuk geweest. Doordat we in het onbewuste stappen op deze dag, komen we dichterbij je missie, je levenspad. Dit pad geeft rust, liefde, zelfvertrouwen, eigenwaarde en vrolijkheid voor jezelf en voor de mensen om je heen.

Voor informatie over het aanbod. Klik op de afbeeldingen en je wordt geleid naar de pagina waarin je nog meer informatie vindt.

Na de sleutelsessie wordt je ZIJN liefdevol zichtbaar. Vervolgens kun je een passend aanbod aangeboden krijgen in de vorm van een traject.
Om op diepgaand niveau belemmeringen om te zetten in positiviteit door middel van een individueel traject.
Werk en persoonlijk gerelateerd.
Door middel van een energetische tekening, systemisch werk en intuïtieve coaching waar ik mijn heldere gaven inzet voor jou.
Voor jeugd- en gezinsprofessionals is dit ook als reflectie te gebruiken bij het SKJ.

Diepgaande natuurlijke transformatie door middel van een persoonlijk individueel online traject. Waarbij je de verschillende lagen (mentaal, emotioneel, lichamelijk, systemisch en spiritueel) in jezelf ontdekt en positief in gaat zetten om deze voor je te laten werken.
Dit kan in combinatie met Academie Diamant waarbij er groepssessies en een indivuele sessies aan toegevoegd worden. Voor jeugd- en gezinsprofessionals is dit ook als reflectie te gebruiken bij het SKJ.

Met het programma The Queen krijg je als vrouw de mogelijkheid om een nog diepere verbinding met jezelf te maken, dan je al deed. Dit vanuit een eeuwenoude wijsheid uit het oude China. Zo ervaar je diep vertrouwen en kom je in aanraking met het gebied van overvloed’. Je richt je eigen leven als het ware in, op een manier die dichtbij je staat. Dat doe je door je te verbinden met je vrouwelijke intuïtie. Zo kom je in contact met een diepere laag van jezelf, met je eigen energiebron. Je eigen wijsheid, je innerlijke energiebron, jouw eigen overvloed vanuit zachtheid.

De Connectie van Coachnest voor de man/vrouw die verlangens heeft en stappen wil zetten. We hebben maandelijks contact via Zoom op een moment dat het iedereen uitkomt.
Bij De Connectie zal mijn Weekplanner je kompas zijn. Je deelt grote en kleine successen en verlangens. Elke week kom ik Live in de besloten FB groep. Door alles te integreren, te delen en mooie doelen te stellen, groeien we samen. Ieder uniek mens op zijn eigen manier. Het delen van verlangens zorgt ervoor dat je samen groeit.

Voor gezins- en jeugdzorgprofessionals is het mogelijk dit te gebruiken voor reflectiepunten voor jouw SKJ registratie.

Wil jij 2021 afsluiten en 2022 op een positieve en intuïtieve manier in stappen?
Doe dan mee met de Vierdaagse: Vier je verlangen.
We starten op woensdag 29 december en eindigen zondag 2 januari, tijdens nieuwe maan.
Waardoor we kunnen meeliften op de nieuwe maan-energie.

Graag neem ik je aan het einde van dit jaar mee op een bijzonder avontuur. Je laadt jezelf op en ontlaadt jezelf vanuit vrouwelijke energie. Wil je ook stilstaan bij jezelf en voelen waarnaar je echt verlangt? Je zult merken dat je leven nog nét iets leuker, relaxter of spannender kan. Ik geef je graag die extra kans om je leven vanuit verlangen vorm te geven.

Het is magisch door gebruik te maken van de vierdaagse om vanuit intuïtie al in te tunen op 2022 waardoor je door leven makkelijker en leuker vorm geeft.
Bij het VIP aanbod krijg je de weekplanner inclusief verzendkosten voor een waanzinnig aanbod! Wil je deelnemen en de weekplanner ophalen neem dan even contact met mij op.

Deze weekplanner draait om JOU! Deze weekplanner is ideaal, onder andere door de instructie en opmaak. In de eerste plaats gaat het om jou en vervolgens pas om je doelen en deadlines. Deze planner heb ik zelf samengesteld met mijn team en werkt echt voor mij. Dat gun ik jou ook. Het is een ideaal middel om je persoonlijke doelen en overige taken met plezier te behalen. Vooral omdat je elke week weer opnieuw kan beginnen. Dat is echt super fijn. Dus wil jij dit ook op jouw unieke manier doen, dan ondersteunt de weekplanner je echt hierbij. De weekplanner van 52 pagina’s, met levenswiel en whiteboardstift, maakt elke week tot een succes. 

Dus wil jij dit ook op jouw unieke manier doen, dan ondersteunt de weekplanner je echt hierbij inclusief begeleidende video.

 

Wil je leren om jezelf energetisch af te schermen en op te schonen van negativiteit of ongewenste energieën van anderen?
Geldt dit ook voor je hooggevoelige kinderen en je huis, met als doel dat jij en je kinderen in je kracht blijven?
Je leert werken met praktische technieken die je makkelijk kan integreren in je dagelijks leven. De start van dit programma is 16 mei 2022.
Je vindt hieronder meer informatie en je kan jezelf op de wachtlijst zetten.

 

Tijdens de online masterclass de Oerkracht van de Baarmoeder ga ik hier dieper op in op verborgen kracht.
– Wat is de kracht van de baarmoeder
– Wat de mogelijkheden voor jou zijn.
– Over vergroten van vertrouwen in je leven.
– Welke rol de baarmoeder daarin kan spelen.
– Hoe je je levensenergie aan of uitzet.
Vanuit lichtheid en vrolijkheid neem ik je mee in de achtergronden en wijze lessen en oerkracht van de baarmoeder.
De oerkracht van de baarmoeder.
Het is een replay dus je kan hem in je eigen tijd terugkijken.
 
Tekening gemaakt tijdens FB live door Gerjanne 🙏toen ik vertelde over deze masterclass.
× Hoe kan ik je helpen?